15 Temmuz kahramanlığının resmi Türk Telekom'un yüzü oldu

Türk Telekom Okulları’nın, bu yıl “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim” teması altında düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında, “Kahramanlığın Resmi” adlı eseriyle birinci olan Mert Şahin’in resmi, 15 Temmuz’un yıl dönümünde Türk Telekom bi

15 Temmuz kahramanlığının resmi Türk Telekom'un yüzü oldu

Türkiye çapındaki 53 Türk Telekom Okulu arasında gerçekleştirilen “15 Temmuz demokrasi Zaferi ve İletişim” temalı resim yarışmasında birinci olan resim, Türk Telekom’un İstanbul ve İzmir’deki binalarının yüzü oldu.

15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ve hissettiklerini resmeden 17 yaşındaki Mert Şahin’in tuvale aktardığı eserinde; Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir nezdinde Türk Halkı’nın kahramanlığını öne çıkarttı.Türk Telekom, Mert Şahin’in bu resmini binalarına giydirerek, Türk Halkı’nın dünyaya örnek olan kahramanlık hikayesini simgesi haline getirdi.

1499865499_1499862936turktelekom15temmuzgrsel.jpg

Türk Telekom’un düzenlediği yarışmada, onlarca eser arasından sıyrılarak birinciliği elde etmişti.  Mert Şahin, birincilik ödülünü ise ödülünü Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden almıştı.