2013 yılının en çok indirilen Android oyunları! -2

İşte 2013 yılı boyunca milyonların tercih edip indirdiği o oyunlar!

2013 yılının en çok indirilen Android oyunları! -2

Mobil ekosisteminin en büyük girişimi Android'in tek patronu Google, 2013 yılı için Android platformunun en iyi oyun ve uygulamalarını Google Play Store üzerinden yapılan indirme istatistiklerine dayanarak açıkladı. 

Uygulamaları dün , bu başlığımızda ise yılın en iyi oyunlarını sizlere taşıyacağız. 

2013 yılının son günlerini geride bıraktığımız ilk ay içerisinde Google'ın istatistikleri hala canlılığını korumaya devam ediyor.  Facebook, Youtube ve Twitter gibi sosyal ağların "2013′ün Enleri" açıklamalarından sonra Google da Andorid platformu için "2013′ün Enleri" ni açıkladı. Google'ın geleneksel olarak her sene yayınlandığı "En İyi Android Uygulamalar" listesinde 2013 yılında da ücretsiz Android oyunlar damgasını vurdu. İşte yılın en iyi oyunları karşınızda;

Pet Rescue Saga

Oyunculara sevimli hayvanlarla ve harikalarla dolu muhteşem bir dünya sunan Pet Rescue Saga’da kötü kalpli hırsızların eline düşen evcil hayvanları kurtarmanız gerekiyor. Bunun için tek yapmanız gereken aynı renkteki blokları bir araya getirmek. Öyle duyulduğu kadar kolay olduğunu sanmayın. Pet Rescue Saga’nın heyecan dolu maceralarında toplam 147 adet karmaşık ve zorlu bölüm sizleri bekliyor.

1390996296_pet-rescue-saga.jpg

Rengarenk ve bir o kadar da göz kamaştırıcı oyun alanında bir yandan sevimli hayvancıkları kurtarırken, bir yandan da güçlendiriciler ve bonus ödüller kazanacaksınız. Seviyeler ilerledikçe kazandığınız elmasları, bombaları, kafesleri ve anahtarları kullanacağınız bir çok görev sizleri bekliyor olacak.

Google Play Store - Pet Rescue Saga

Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies, zombiler ve bitkiler arasındaki savaşı anlatan keyifli bir strateji oyunudur. Dünyayı ele geçirmek isteyen zombiler işe öncelikle sizin bahçenizden başlamak istiyor. Sevimli dostlarınız bitkiler ise bu korkunç zombileri evinizden uzak tutmaya çalışıyor.
 
1390996690_plants-vs-zombies-2.jpg
 
Oyun ilerledikçe farkılı bitkilere sahip oluyor ancak daha güçlü zombilerle savaşmak durumunda kalıyorsunuz. Bitkileriniz attıkları tohumlar ile zombileri vurarak düşürüyor, bunun karşılığında da altın ya da güneş ışığı kazanmanızı sağlıyorlar. Ayrıca oyun sırasında yan komşunuz da bu işe dahil oluyor, onun verdiği görevleri de yerine getirdiğiniz takdirde size hediyeler veriyor.
 
Bu amansız mücadeleyi kazanmak ve zombileri evinizden uzak tutmak için haydi, daha çok bitki ekmeye!
 
Google Play Store -  Plants vs. Zombies 2

FIFA 14

FIFA 14 Android telefon ve tabletleriniz için serinin yaratıcısı EA Gamestarafından yayınlanmış ve mobildeki en iyi futbol oyunu deneyimini yaşamanızı sağlayacak oyunlardan bir tanesi. Zira FIFA serisi çok uzun zamandır çeşitli platformlardaki en iyi futbol oyunlarından birisi olarak biliniyor ve bunu hem kaliteli görsellerine hem de başarılı oynanışına borçlu.

1390996965_yaabotfifa143.jpg

Dünyanın her yanından 30'dan fazla lig barındıran oyun aynı zamanda 600'den fazla takıma yer veriyor. Takımlarlisanslı ve gerçek dünyadaki takımlar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kendi özel takımını yaratmak isteyenler de elbette takımlarının her detayını ayarlayabilir ve dünya takımları ile mücadele içerisine girebilirler.

Google Play Store - FIFA 14



Real Racing 3

Real Racing 3, uygulaması üstün kalite ve görsel öge ile araba seçenekleri ile yarış yapma imkanı sunan bir oyun uygulamasıdır. Uygulama, kullanıcılara profil ile araç oluşturma imkanı sunarak gerçekci ortam ve kişiler ile ezeli rekabetlere yer vererek yarış yapma ve seviye ilerleme seçenekleri ile yeni yeni pist açma imkanı sunulan bir yazılımdır.

1390997244_775472-real-racing-3.jpg

Uygulama içerisinde; Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Mazda gibi oldukça kaliteli arabalar mevcut olup, marka ve modelleri puanınız ilerledikçe daha geniş şekilde kullanım hakkı oluşacaktır.

Google Play Store - Real Racing 3

Asphalt 8: Airborne

Gameloft tarafından hazırlanan ve yayınlanan Asphalt 8: Airborne oyunu ile yer çekimini toz duman edeceksiniz. %80' i yeni 47 adet yüksek performanslı araba ve yepyeni fizik motoruyla güçlendirilmiş gerçekçi ses deneyimleriyle en iyi androıd yarış oyunları serisinin sonuncusu olan bu muhteşem oyunu mutlaka indirmelisiniz.

1390997376_asphalt8image.png

 Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX ve Pagani Zonda R gibi en iyi lisanslı markalar ve modellerden oluşan araba seçenekleri yüksek hız ve gerçeğe oldukça yakın ses efektleriyle oldukça heyecanlı vakit geçireceğiniz bu uygulamada ki rampalardan uçma, 360 derecelik atlayış yapma, viril dönüşleri, akrobatik hareketler ve havada manevra yapabilme özelliği sayesinde çok keyif alacağınız yarışlar ortaya çıkartabileceksiniz.
 
Kariyer modunda oynayabileceğiniz 8 sezon ve 180'den fazla etkinlik içeren bu oyunda yarış pistlerinin içinde keşfederek avantaj sağlayabileceğiniz gizli kısayollar ve oyuna yeni eklenen detaylı hasar sistemi ile yaptığınız kazalardan bile keyif alabilirsiniz. Yüksek puanlar elde ederek liderlik panosunda hem arkadaşlarınız hemde dünya çapındaki listelerde yükselme imkanı ve bu başarılarınızı sosyal ağlar üzerinden paylaşabilme imkanı sunan bu oyunu çok seveceksiniz.
 
Google Play Store - Asphalt 8 Airborne
Star Wars: Tiny Death Star

Akıllara Tiny Tower oyununu getiren ve oynaması oldukça eğlenceli olan bir Android oyunudur. Oyunda Star Wars'daki Darth Vader karakteri oluyorsunuz ve en büyük amacınız ay büyüklüğündeki Ölüm Yıldızı'nı inşa edebilmek. Hem Tiny Tower hemde Star Wars: Tiny Death Star aynı yapıda olsalarda farklı temalara sahip 2 ayrı oyundur ve Star Wars'taki yegane amacınız Ölüm Yıldızı yapabilmek.

1390997519_tinydeathstarlargevergemediumlandscape.jpg

Sınırsız oyunda blokları dikkatlice yerleştirmelisiniz. Blokları yerleştirme dışında buralarda yaşayacak kişilerin özelliklerine uygun olarak yerleştirilmeleri gerekiyor. Bloklarda yaşayacak olan karakter kendi özelliklerine daha uygun blok türlerine yerleştirildiğinde daha verimli ve etkili çalışmaktadırlar. Tiny Tower'ın aksine bu oyunda inşa ettiğiniz kulede yaşayanları meşgul edebiliyorsunuz. İlk bakışta kolay gözüken bir oyun olmasına rağmen oynamaya başlandığında farkedeğiniz zorluklar sayesinde oynama hırsınız artacaktır. Ayrıca oyun içerisinde bazı ufak görevler bulunmakta. Örneğin belirli bir kişiyi inşa ettiğiniz kulede bulma görevi.

Genel olarak oynaması keyifli ve eğlenceli bir oyun olan Star Wars: Tiny Death Star'ı, daha önce Tiny Tower'ı oynayarak beğendiyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Google Play Store - Star Wars: Tiny Death Star

Clash of Clans

Android telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Clash of Clans oyunu destansı savaş stratejileri geliştirebileceğiniz sürükleyici ve macera dolu bir oyundur. Dünya üzerinde milyonlarca oyunsever tarafından oynanan Clash of Clans oyunundaki amacınız kendinize ait bir köy inşaa ederek askerlerinizi eğitmek ve oyunu oynayan diğer oyuncular ile savaşarak galip gelmek olacaktır.

1390997680_clash-of-clans-for-ipad-5.jpg

Oyunda barbarlar, savaşçı sihirbazları, ejderhalar ve güçlü dövüşçülerden oluşan bir ordu kurarak düşmanlarınıza karşı bir ordu kurabilir ve oyun içerisinde bulunan klanlara katılarak oyun içerisinde yükselebilirsiniz. Son derece başarılı grafiklere sahip olan Clash of Clans oyununda dünya çapındaki oyuncular ile amansız bir çarpışma içerisine girebilir ya da diğer oyuncular ile birleşerek oyunda bulunan en büyük orduyu ve klanı kurabilirsiniz.

Bunun yanında birbirinden farklı 10 eşsiz bölümü de bulabileceğiniz oyunda kurmuş olduğunuz köyünüzü düşmanlarınızın top, kule, havan, bomba, tuzaklarına karşı korumaya çalışmalısınız.

Google Play Store - Clash of Clans

Çılgın Hırsız

Yılın Minyonu seçilmek senin elinde! Yüzlerce görevde çılgınca zıpla, engellerden kaç, muzları topla, haylazlık yap ve kötüleri yen! Ve tüm bunları filmde karşılaştığınız; sokaklarda, laboratuvarda gerçekleştirebilirsiniz.


1390997779_despicable-me-2-fragman6895553-29190640x360.jpg
Özel animasyonların ve orjinal seslendirmelerin eğlence kattığı bu uygulamada, puan kazandıkça minyonunuzu kişiselleştirebilir oyuna daha da fazla eğlence katabilirsiniz. Yılın Minyonu seçilmek için, Gru'nun en sevdiği minyon olmak için hala ne bekliyorsun? İndir, hemen yarışmaya başla!

Google Play Store - Çılgın Hırsız

Deer Hunter 2014

Dünyanın en egzotik hayvanlarını avlamak için Kuzey Amerika'ya doğru bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Avdan hoşlanıyorsanız ve saha önce tatmadığınız bir deneyim arıyorsanız bu oyun tam size göre. Daha önce görmeye alışık olmadığınız büyüklükteki hayvanları avlamanın tadına varın. Takım çalışmasının büyük yer oluşturduğu bu oyunda kendi özelliklerinizi de göstererek hayvanları avlayın en yüksek puanları siz toplayın.

1390997901_deerhunter2014-androidappsongoogleplay.jpg

Yüzden fazla hayvan türü ile dolu oyuna bayılacak başından kalkamayacaksınız. Ayılar, domuzlar, çitalar hepsi bu oyund. Başlangıçta avladığınız geyikler sadece bir atıştırma. Hemen indirip bu heyecana hemen ortak olmanız mümkün. 

Google Play Store - Deer Hunter (Yeni versiyon verilmiştir, dileyenler 2013 yılı boyunca oynanan RELOADED oyununu da indirip oynayabilir.)

Worms 2

Uygulamayı bir platform üzerinde yer alan 2-3 yada daha fazla solucan takımından oluşan canlılar sırayla hamlelerini yaparlar. Hem eğlenceli vakit geçirmek hemde heyecan içerisinde oyun oynamak istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

1390998067_wormsfeat.jpg
Uygulamada  Rakipleri temizlemek üzere solucanlara verilmiş pek çok silah vardır. El bombası, bazuka, tüfek, molotof kokteyli, mayın, koyun, inek, yaşlı teyze ve benzeri araçlardan oluşan 64 ayrı silah çeşidi bulunmaktadır. Silahlar dışında, bir sonraki hamleyi belirlemek üzere delme araçları, ip, paraşüt gibi araçlar, bunun dışında savunma için de freze ve girder gibi araçlar bulunmaktadır.

Google Play Store - Worms 2,

1941 Frozen Front

Android cihazlarınızda oynamayı bırakamayacağınız bir strateji oyunudur. Akıllara durgunluk veren 2.dünya savaşı çarpışmalarını 1941 Frozen Front hit strateji oyununda yaşayabilirsiniz.
 
1941 kışının iliklere işleyen soğuğunda doğu cephesinde savaşırken tanklarla ve piyadelerle düşman hatlarını ezerken çok keyif alacaksınız.Aynı zamanda Sovyetlere karşı ordunu savunurken 2. Dünya savaşı stratejisi heycanını yaşayacaksınız. 
1390998189_hqdefault.jpg
 
1941 Frozen Front tam bir göz banyosu etkisi bırakan android bir oyundur. 1941 Frozen Front ayrıntılı grafikler ve süper gerçekçi seslerle mümkün olan en iyi oynanabilirlik için ızgara görünümüne sahiptir. 
 
Google Play Store - 1941 Frozen Front
Hungry Shark Evulation

6 milyona yakın indirme başarısı göstermiş Hungry Shark serilerinin üyesi Hungry Shark 2 Free! android mobil cihazınızda. Aç köpek balığı ile yaşadığımız serüvende yapılacaklar aynı. 

1390998352_hungrysharkevolutionheader.jpg
 
Hızlı bir tempoda okyanusun derinliklerinde köpek balığını doyurmak için önünüze gelen ne varsa yemelisiniz. Oyunda köpek balığının besin zinciri ise oldukça geniş. Bunlar sahilde yüzen insandan bir penguen sürüsüne kadar geniş. Köpek balığının yeterli gelişimini sağlayarak yeni seviyeler ve farklı tempolar sizi bekliyor. 
Google Play Store - Hungry Shark Evulation

My Talking Tom

Bütün dünyada indirilme rekorları kırarak popüler bir kedi halini alan Tom' u evlatlık edinerek büyütebileceğiniz My Talking Tom uygulamasını ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Eskilerden bildiğimiz sanal bebek oyunlarındaki gibi acıktığında besleyeceğimiz, uykusu geldiğinde uyutacağımız ve canı sıkıldığında eğlendireceğimiz sevimli kedimiz Tom ile güzel bir vakit geçirecek ve onu evladınız gibi seveceksiniz. Son derece kaliteli görsellere sahip olan oyunda Tom' a birbirinden renkli şapkaları giydirebilir, şıkır şıkır elbiseler ile donatabilir, şık gözlükleri arasından seçim yaparak ona gözlük takabilirsiniz.

1390998436_3013.jpg

Ayrıca karnı acıktığında oldukça huysuz bir hal alan kedimize yemek yedirebilir, onunla konuşabilir, şarkılar söyleyebilir ve hatta Tom' un evini bile dekore edebilirsiniz. 140 ülkede 500 milyondan fazla indirilerek 1 numaralı oyun haline gelen My Talking Tom oyununu ücretsiz olarak indirerek Android telefon ve tabletlerinizde oynayabilir ve eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

Google Play Store - My Talking Tom

Temple Run 2

Imangi Studios tarafından iPhone cihazlar için geliştirilen Temple Run 2 oyununu artık Android işletim sistemine sahip telefonlarınızda da tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.
1390998661_tr2-logo.jpg
 
İlk Temple Run oyunundan farklı olarak ipe tutanarak maden arabası ile karakterinize yol aldırabileceğiniz oyunda karşınıza çıkan değerli madenleri toplayarak oyunda puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Oldukça başarılı ve hızlı grafikler ile geliştirilmiş olan bu oyunda oyun parasının yanı sıra elmas puanlarda kazanabiliyorsunuz. Elmas puanlar sayesinde eğer oyun karakteriniz duvara çarpar veya düşerse elmak satın alarak oyuna kaldığınız yerden devam edebilmenizi sağlamaktadır. Oldukça sürükleyici hikayesi bulunan Temple Run 2 oyunu sayesinde macera ve heyecanı bir arada yaşayacaksınız. 

Google Play Store - Temple Run 2


Candy Crush Saga

Candy Crush Saga Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz Candy Crush Saga mobil cihaz için hazırlanmış eğlenceli beceri oyunudur. Oyunda yapmamız gereken ekran üzerinde kare olarak hazırlanmış oyun tahtasında dizilmiş farklı renklerde ve stillerde olan şekerleri belirli kombinasyonla eşleştirip yok etmek. 

1390998802_in-the-last-week-ive-spent-127-playing-candy-crush-saga.jpg

Bejeweled Blitz tarzı bir oyun olan Candy Crush Saga'da oldukça sevimli görseller oyuna farklı bir hava katmış. Oynanabilme ve kurgu açısından başarılı bir şekilde düzenlenmiş oyunda hızlı ve dikkatli olmanız gerekiyor. Toplamda 400 seviye bulunan oyunun her yeni seviyesinde daha iyi olmaya çalışacaksınız.
 
Google Play Store - Candy Crush Saga

Real Boxing

En hayran olduğunuz sporlardan birisi boks mu? İki tane kaslı kocaman adamın birbirlerini yenmek için yaptıkları hamleleri izlerken kendinizden mi geçiyorsunuz? Bu en sevdiğiniz oyunu her an cep telefonunuz sayesinde istediğiniz zaman oynayabilme ayrıcalığına sahip olmak istemez misiniz? Şuan görüp görebileceğiniz en kaliteli boks oyununa bakıyorsunuz. Hemen indirin farkı sizde göreceksiniz. 

1390998527_real-boxing-tegra-3-app.jpg

En iyi uygulamlar listesinin bir numarası, en gerçekçi oyun ünvanını hala elinde bulunduruyor, oynayanlar tarafından çok sevildi, gerçekçi grafikleri, yüksek kalitedeki çözünürlüğü ve gerçekçi sesleri ile siz de oyunun içerisinde gibi hissedeceksiniz. (İçerikler için ve 'a teşekkür ederiz.)

Google Play Store - Real Boxing