2013'te vizyona girecek en iyi filmler!

Sinemaseverler bu filmleri merakla bekliyor!

2013'te vizyona girecek en iyi filmler!

Teknolojinin gelişmesi sinema alanında da oldukça etkili oldu. Filmler animasyonlar ve sanal uygulamalarla daha heyecanlı ve daha gerçekçi görüntülerle geliyor. Bu durum tabi ki sinemaların hasılatında da etkili oluyor.

Sinemaseverler beğendikleri kategorilere göre sinema salonlarına akın ediyorlar. Özellikle ülkemizde gençliğin eskilere nazaran daha serbest olması ile sinemaya giden sayısı da oldukça arttı. Bildiğiniz gibi gençler özellikle genç kızlar eskiden bu kadar rahat sinemaya gidemezlerdi.

1359828604_sinema194598.jpg

Teknolojinin gelişmesi ile filmler daha kaliteli oldu dedik. Peki teknolojinin oldukça etkili olduğu bu yıl hangi filmler sinemalarda vizyona girecekler?

Sinema dünyasında her kesime ve her kategoriye uygun filmler yayınlanıyor. Macera, korku, komedi ve aşk kategorilerinde sinemaseverlerin zevklerine göre filmler izleyicilere sunuluyor. Bakalım bu yıl hangi filmleri izleyeceğiz?

Sonraki sayfalarımızda 2013 yılında beklenen filmlerin listesini inceleyebilirsiniz.


A Good Day To Die Hard

"Yine mi zor ölüm?" dediğinizi duyar gibi olduk. Bruce Willis'in meşhur serisinin 5. filmi 14 Şubat'ta vizyona girecek. John McClane bu defa oğluyla beraber Rus mafyasının peşinden gidecek.

1359828889_die-hard-5.jpg

The Host

The Twilight serisinin yazarı Stephenie Meyer, beyaz perdedeki ikinci sınavını The Host ile veriyor. Bilim kurgu – gerilim türündeki The Host'ta, uzaylı bir ruh, Melanie adlı genç bir kadının bedenine girer. Ancak zaman ilerledikçe ruh ve beden arasında beklenmedik bir bağlantı kurulur... Film için 29 Mart'ı beklemeniz gerekiyor.

1359828929_the-host-2013.jpg

Iron Man 3

Tony Stark en büyük sınavını veriyor! En büyük düşmanı Mandarin ile karşı karşıya gelecek olan Iron Man, uzun zamandır merak edilen felsefi bir sorunun yanıtını da verecek. Zırh mı Tony'i kontrol ediyor yoksa Tony mi zırhı? Yanıtı için 3 Mayıs'ı bekleyin.

1359828984_iron-man-3.jpg

Star Trek Into Darkness

Lost'un yapımcısı J. J. Abrams, yeni Star Trek filminin yönetmen koltuğuna oturdu. Dünyaya çağrılan Atılgan gemisi, geri döndüğünde gezegeni yerle bir edilmiş bulur. Kaptan Kirk ve mürettebatının artık yeni bir hedefi vardır. Bunu yapanları bulup cezalandırmak... Star Trek severler 7 Haziran tarihini bir yerlere not etmeli.

1359829081_star-trek-into-darkness.jpg


The Hangover Part III

Bu defa başlarına ne geldi? 24 Mayıs'ta vizyona girecek olan The Hangover Part III'de kurt sürüsünün yolu Meksika'ya düşüyor... Yapım değişmeyen kadrosuyla yine eğlenceli saatler vadediyor.

1359829163_the-hangover-part-iii.jpg


Fast and Furious 6

24 Mayıs'ta vizyona girecek olan Fast and Furious 6, serinin beşinci filminin sonundaki sürprizin çevresinde ilerleyecek. Ayrıca Dominic Toretto ve Luke Hobbs arasındaki kavgada ikinci rauntu izleyeceğiz.

1359829221_fast-furious-6.jpg


Man of Steel

The Dark Knight üçlemesinin yapımcı ve yönetmeni Christopher Nolan, DC'nin bir diğer kahramanı Superman'i beyaz perdeye uyarlıyor. Ancak bu defa yönetmen koltuğunda değil, yalnızca yapımcı koltuğunda. 21 Haziran'da vizyona girecek olan Man of Steel, Superman serüveninin baştan ele alacak.

1359829274_manofsteel1.jpg


World War Z

Marc Foster'ın yönettiği, başrolünde ise Brad Pitt'in oynadığı World War Z, bilinmeyen bir nedenle zombiye dönüşen milyarlarca insanı ve bu felaketten kurtulmaya çalışanları konu alıyor. 21 Haziran'ın bir diğer filmi olan World War Z, Max Brooks'un kitabından uyarlandı.

1359829346_world-war-z.jpg


The Wolverine

26 Temmuz'da vizyona girecek olan The Wolverine'in Türk filmlerini andıran senaryosuna göre Logan, ilk aşkı Mariko Yashida'yı bulmak için Japonya'ya gidiyor. Yashida'nın bir işadamıyla evlendiğini öğrenen Wolverine, bir şeylerin ters gittiğini fark ediyor ve en büyük düşmanlarından Silver Samurai ile karşılaşıyor. Klişe gibi görünen bu hikayenin beyaz perdeye nasıl aktarıldığını merak ediyoruz..

1359829402_the-wolverine.jpg


Pacific Rim

Guillermo Del Toro ve dev robotlar... Pasific Rim, modern bir "robot vs. yaratık" savaşı filmi. 12 Temmuzda bolca özel efekte hazırlıklı olun.

1359829483_pacificrim.jpg


The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: An Unexpected Journey'in kaldığı yerden devam edecek olan The Desolation of Smaug, serüvene yeni karakter ekleyeceği gibi, seyirciyi Orta Dünya'nın karanlık büyücüsüyle de tanıştıracak. Serüven 13 Aralık'ta vizyona girecek.

1359829548_the-hobbit-the-desolation-of-smaug.jpg