2017'ye damga vuran akıllı telefon neden satışa sunulmadı?

2017 yılında büyük yankı uyandıran ve merakla çıkması beklenen akıllı telefon, yönetici sorunları nedeni ile mi satışa sunulmuyor?

2017'ye damga vuran akıllı telefon neden satışa sunulmadı?

Andy Rubin'in Essential Phone akıllı telefonu şuanda satışa sunulmuş olmalıydı ancak, Bay Rubin'in kendisi tarafından belirlenen sevkiyat tarihinden 30 gün geçti.

Yeni teknoloji şirketinin karşı karşıya olduğu tek sorun gecikme değil gibi görünüyor. Raporlara göre, istifa eden iki üst düzey yöneticilerle ilgili sorunları da var. Şirketin pazarlama başkan yardımcısı Brian Wallace yakın zamanda istifasını açıkladı.  

Bay Wallace son zamanlarda istifa eden ikinci en üst düzey yönetici oldu ve İletişim Başkanlığı görevini yürüten Andy Fouché, LinkedIn sayfasına göre Haziran ayında ayrıldı.

 1500226457_essential-phone4.png

Bu iki pozisyon herhangi bir şirkette önemli yerlerdir ve bir şirket ilk ürününü piyasaya sürmeden pazarlama ve iletişim şeflerini kaybederse bu çok şey ifade eder. Gitmelerinin nedeni bilinmiyor ancak, bazıları Andy Rubin'in çalışması zor bir kişi olduğunu söylüyor.

Essential Phone, çerçevesiz tasarımı ile Snapdragon 835 ile çalışan bir telefon. Ayrıca, 2 aksesuar güç pimi aracılığıyla arka tarafa takılabilen ek donanım desteği olduğu için modülerlikte sunuyor. Telefon için yapılan aksesuarlardan biri de 360 derecelik bir kameradır.

Essential Phone, 5.7 inç, 4GB RAM ve 128GB depolama alanlarına sahip. Modern akıllı telefonların trendini takiben, Essential PH-1, çift arka kameralara (13MP RGB + 13MP gerçek tek renkli sensörler) ve önünde 8MP'lik bir sensöre sahiptir. Pil 3040mAh ve NFC, Bluetooth 5.0 ve Gorilla Glass 5 bulunmaktadır.

Essential Phone, güzel bir telefon olmanın yanısıra sağlam da bir telefon. Alüminyum yerine, titanyum gövdeye sahip olduğundan daha güçlü ve daha sağlam bir şekilde ortalama telefonunuzdan daha sağlam.