2018 model iPhone X 512GB depolama ile gelebilir

Analistlere göre 2018 model iPhone X, 512 GB depolama alanı ile birlikte gelecek.

2018 model iPhone X 512GB depolama ile gelebilir

Apple, gelecek yıl iPhone X'in mevcut tasarımına dayalı olarak üç farklı iPhone modelini piyasaya sürebilir. Bu bilgi, Nomura analistlerinin bu hafta başlarında yatırımcılara gönderdiği bir notta öngördüğü şey oldu.

Apple'ın, iPhone X için benimsediği tasarımı kullanarak yeni iPhone modelleri başlatma planlarını duymamız ilk kez olmuyor. En popüler Apple analisti Ming-Chi Kuo, 6.5 inçlik bir iPhone'un da piyasaya çıkacağını söyledi.

Nomura analistleri, 2018 iPhone modellerinden birinin mevcut iPhone X gibi 5.8 inçlik OLED ekrana sahip olacağını ve Plus boyutlu bir versiyonun Samsung Galaxy Note'a karşı rekabet edebilecekleri 6.5 inçlik bir OLED ekran içerdiğini iddia etti. LCD ekrana sahip üçüncü bir iPhone, olacak ancak, yine de diğer modellerin özelliklerini taşıyacak. Fakat, premium modellere göre daha uygun fiyatlı bir versiyon olabilir.

1512577527_iphonexgestures571x321.jpg.large.jpg

Çift kameralı olmayan yeni uygun fiyatlı iPhone

Analistler, bu daha uygun fiyatlı iPhone'ların, depolama sürümlerine bağlı olarak, 650 ila 900 $ arasında bir yerde fiyatlandırılmasını bekliyorlar. Maliyetleri düşürmek için bu model tek sensörlü bir kamera ve 3D Touch olmadan sunulabilir.

2018 iPhone modellerinin en üst düzey yapılandırmaları, 64GB ve 256GB ile mevcut iki versiyona ek olarak 512GB depolama alanı ile birlikte gelebilecek olması. Yeni iPhone’ların tanıtımına yaklaşık bir yıl var ve bu bilgilerin sadece analist tahminleri olduğunu unutmayalım.