ABD'de Dünya düzdür konferansı!

ABD'de, dünyanın düz olduğuna inanlar ilk kez toplandı.

ABD'de Dünya düzdür konferansı!

Bilim insanları tarafından skandal olarak adlandırılan konferansta, NASA ve Diğer Uzay Yalanları, Bilimsel Yöntemle Düz Dünya, Bilimin yaygın yalanlarına uyanmak, Küreyi test etmek adlı konu başlıkları altında dünyanın düz olduğuna dair çeşitli tezlerin sunulduğu konferansa bilimcilik akımının insanları Tanrı'dan uzak tutmak için tasarlanmış bir konu olduğunu iddia eden birçok DVD yayınlayan Kryptoz Media ev sahipliği yaptı.

YouTube'da Düz Dünya adlı kanalıyla 43 bin takipçi kazanan ve yayınladığı videolarla dünyanın düz olduğuna dair kanıtlar sunann Mark Sargent konuşmasında, Düz Dünya teorisinin bilim adamları tarafından ele alınması gerektiğinin altını çizdi.

1511115070_abddeskandaldunyaduzdurkonferansi15111020918631.jpg

Gezegenin bir buz duvarı ile çevrili bir disk olduğunu söyleyen katılımcılar, NASA'nın ve tüm diğer bilimsel kurumların, dünyanın sahte resimlerini yayınladığını, dünyanın düz olduğu gerçeğinin saklandığını iddia ettiler.

Bir sonraki Uluslararası Düz Dünya Konferansı'nın, 15-16 Kasım 2018'de yapılacağı açıklanırken, konferansa 1.500 katılımcının gelmesi bekleniyor.