Accenture, EXPO Milano 2015 Ziyaretçilerine Dijital bir Deneyim Vaat Ediyor

EXPO 2015 Küresel Sistem Entegrasyon Ortağı olarak strateji ve teknoloji hizmetleri sunan Accenture, ziyaretçilere dijital bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Accenture, EXPO Milano 2015 Ziyaretçilerine Dijital bir Deneyim Vaat Ediyor

Accenture’ın hazırladığı EXPO 2015 uygulaması kullanıcılara, profil oluşturarak seyahatlerini planlama, bilet satın alma ve kişiselleştirilmiş bir takvim oluşturma imkanı sağlayacak. Uygulama aynı zamanda içerdiği interaktif site haritası sayesinde fuar ziyaretçilerine bulundukları konuma bağlı gerçek zamanlı güncellemeler, etkinlik programları ve günlük haberler sunacak. EXPO içerisindeki etkinlikler hakkında yerinden bilgi verecek olan uygulama, katılımcıları fuara katılan şirketlerin veya fuar ortaklarının etkinlik sırasında uygulamaya başlayacakları özel kampanyalar ve kuponlardan da haberdar edecek.

1414005245_accenture-expo-mobil-uygulama.jpg

Geliştirilen bu uygulamanın yanı sıra yine Accenture tarafından tasarlanan ve uygulamaya konulan Hizmet Sağlama Platformu, EXPO 2015 ortakları tarafından geliştirilen tüm uygulamaların kusursuz bir biçimde entegre edilmesine olanak sağlayarak, bütünleşmiş bir dijital kullanıcı deneyimini mümkün kılıyor. E-bilet sistemi, veri kayıt ve veri yönetimi ile gerçek zamanlı gelir paylaşımını da destekleyen Platform, istatistiksel verilerden yararlanarak EXPO fuar ortaklarına yenilikçi dijital hizmetler ve kullanıcıların tercihlerine yönelik özel içerikler sunma fırsatı sağlıyor.

Expo Milano 2015 Resmi Uygulaması, fuara katılması beklenen 20 milyon ziyaretçinin yanı sıra, EXPO 2015 ortaklarının ve fuarın “Feeding the Planet, Energy for Life” teması ile ilgilenen herkesin ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak tasarlandı. Daha da geliştirilerek gerçek bir ‘dijital asistan’ halini alacak olan uygulama, EXPO 2015 Akıllı Şehri’ni ziyaret edecek herkes için istenildiği gibi kişiselleştirilebilen, bütünleşik bir tecrübe sunacak.

Accenture Strateji Yöneticisi ve EXPO 2015 Küresel Resmi Ortaklıklar Proje Lideri Marco Morchio uygulama hakkında, “EXPO Milano 2015 Resmi Uygulaması, Accenture’ın strateji oluşturma ve dijital alandaki uzmanlığı sayesinde EXPO 2015’e getirdiği dijital teknoloji ve hizmetlere iyi bir örnek teşkil ediyor. Toplumsal açıdan değerli bir dijital inovasyon fırsatı sunan, kişiler ve kurumlara yönelik yeni hizmetlerin hayata geçirilmesiyle geleceğin Akıllı Şehir modellerine büyük katkıda bulunacak EXPO 2015 gibi önemli bir etkinliğe böylesi bir katma değer sağlamaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Accenture’ın EXPO Milano 2015 Resmi Uygulaması’nı değerlendiren Expo 2015 CEO’su ve İtalya Hükümeti’nin Expo Milano 2015’deki temsilcisi Giuseppe Sala ise “Accenture ve EXPO Milano 2015 arasındaki işbirliğinden büyük gurur duyuyoruz. Resmi Uygulamayı kullanan herkes EXPO’ya nasıl katılacağını öğrenebilir, ziyaretini planlayabilir ve bilet satın alabilir. Günümüzde müşteriler hayatlarının her alanında cep telefonlarından yararlanıyorlar. Bizim amacımız ise bu teknolojiyi kullanarak ziyaretçilerimize destek olurken, fuarın ana teması olan ‘Feeding the Planet, Energy for Life’ hakkında da onlara daha ayrıntılı bilgi sunabilmek.” şeklinde konuştu.

Akıllı telefonlar ve tablet PC’ler için tasarlanan EXPO Milano 2015 Resmi Uygulaması, Apple ve Google mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilir.