Acer Aspire P3 Ultrabook diğerlerinden farklı

Aspire P3, içerik oluşturan ve tüketen kullanıcılar için ideal bir cihaz olarak tasarlandı

Acer Aspire P3 Ultrabook diğerlerinden farklı

Genellikle bilgisayar alanında boy gösteren teknoloji şirketi Acer, yeni ürün çıkarmaya devam ediyor. Şirket, yalnızca 1.39 kg ağırlığı ile piyasaya sürdüğü mobil bilgisayarı Aspire P3 Ultrabook ile ön plana çıkmayı düşünüyor. Aspire P3 Ultrabook, son derece kolay taşınabilir biçimi, mükemmel performansı ve uzun pil ömrüyle birlikte bir Ultrabook'un tüm vadettiklerini sunuyor. Dokunmatik ekranın notebook modunda veya klavye kasasından çıkarılarak tablet kullanımına izin veren tasarımıyla bir tabletin faydalarına yenilerini ekler. Bu da Acer kullanıcılarına, gelişmiş mobilitenin yanı sıra cihazlarını dokunmatik olarak en son uygulamalar, fotoğraf görüntüleme, iletişimde kalma ve eğlenme amacıyla kullanmaları için daha fazla imkan sağlar.   

 1376916850_aspirep3-rendering-02.jpg

Ultrabook™ gücü, tablet özgürlüğü

Acer Aspire P3, gerçek bir Ultrabook performansı sunarak,  günlük bilgi işlem görevlerinden sunum oluşturma ve multimedya içeriği paylaşma gibi daha zorlayıcı görevlere kadar tüm işleri halletmek için ana bilgisayarlar gibi kullanılabilir. Aynı zamanda görüntülü konferans sırasında çalışma tabloları ve belgeleri incelemek gibi çoklu uygulamaları yürütebilir ve işlerinizdeki verimliliği arttırır.

Duyarlı ve hızlı Intel Core i3 ve Core i5 işlemciler bu görevleri yerine getirmek için gerekli olan performansı sağlarken altı saate kadar daha uzun pil ömrü için daha verimli güç sağlar.

İş, eğitim ve bireysel amaçlı kullanım için tasarlandı

Bu özellikler Acer P3'ü, mobil iş güçleri için donanıma ihtiyacı olan işletmeler ve Office uygulamalarını kullanan okullar ve tüketiciler için de ideal kılmaktadır. Acer P3 işletmelerde ve okullarda gittikçe popülerleşen Bring Your Own Device (BYOD) (Kendi Cihazını Getir) girişimleri için de mükemmel bir seçenektir.

Klavyesi kılıfında

Kılıfına yerleştirilen tam boy bir klavye ile kullanıcılar, belge veya hesap tablosu oluşturmak gibi üretim görevlerini rahat bir biçimde yerine getirebilirler. Kapak niteliğindeki kılıfını kapatmak Acer Aspire P3'ü uyku moduna alır ve açıldığında ise cihazı yalnızca birkaç saniyede uyku modundan çıkarır.

Mobil Eğlence

Eğlence için optimize edilen Acer Aspire P3’ün 11.6inç HD ekranı ve IPS(1) teknolojisi video, fotoğraf ve diğer multimedyaları düzgün renk ve netlikle mükemmel biçimde sunar. Geniş ekran tasarımı filmlerin güzelliğini ortaya çıkarır ve ekranın geniş 170 derecelik görüntüleme açısı sayesinde birden çok kişi mobil eğlencenin keyfini çıkarabilir. Dolby® Home Theater® kulaklıklara ve dahili hoparlörlere ses desteği sağlar. Acer P3'te müzik ve videolar HDMI portu aracılığıyla ilave ekranlarla paylaşılabilir. Dahili Acer Crystal Eye HD ön web kamerası internet üzerinden görüntülü sohbetlere hayat vererek 720p HD videolar sağlar ve 5MP arka kamerasıyüksek çözünürlükte fotoğraflar çeker. Bu yeni Ultrabook, cihaza güç vermek ve verilerin hızla ve güvenli bir şekilde alınması için 60GB veya 120GB SSD özelliğine sahiptir.