Acer’dan Snapdragon 800 işlemcili telefon geliyor

Acer'ın yeni telefonu teknik özellikleri ile göz dolduruyor.

Acer’dan Snapdragon 800 işlemcili telefon geliyor

Android tarafında oluşturduğu bütçe dostu birçok tablet çözümü ile bu alanda iddialı bir rekabet içerisine giren Acer, şu sıralar hazırlıklarını sürdürdüğü Snapdragon 800 işlemcili Acer Liquid S2’nin hazırlıklarını sürdürüyor. GFX Benchmark testinde ortaya çıkan telefonun lanse edileceği tarih henüz bilinmiyor ancak telefonun sürpriz denilebilecek detaylara sahip olması bekleniyor.

1377757044_acer-liquid-s2.jpg

Test raporundan anlaşıldığı üzere Acer Liquid S2, Android 4.2.2 ile çalışıyor ancak genel kanı telefonun Android 5.0 Key Lime Pie sürümüne sahip olacağı yönünde. En güncel işletim sistemine sahip olması beklenen telefon, donanım tarafından yine güncel detaylar sergiliyor.

2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi, Adreno 330 grafik birimi ve 2GB RAM’den güç alan telefonda 5.98-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS ekran yer alacak. 16GB dahili depolamanın yer alacağı modelde NFC desteği de yer bulurken; cihazın ilk olarak Rusya’da 585€’luk (1.590 lira) bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.