Acer’la hayatınızın macerasını yaşamaya hazır mısınız?

Hayalinizdeki çiftliği kurabilir veya tropik bir adanın bekçisi olabilirsiniz!

Acer’la hayatınızın macerasını yaşamaya hazır mısınız?

Acer, Modern Çağın Kaşifleri için ‘Sınırların Ötesini Keşfetmeleri’ne destek olacak ürün çeşitliliğini sunarken, bir yandan da onları bir araya getirecek birbirinden eğlenceli sosyal medya uygulamaları yaratmaya devam ediyor.

4 farklı moda dönüşebilen ve kullanıcılarına her yerde maksimum özgürlük sunan 2’si 1 arada Aspire Switch 10, modern çağın kaşiflerini hayatlarını değiştirecek bir macera yaşamaya davet ediyor!

Sosyal medya, her gün şehir hayatından ne kadar sıkıldığından bahseden, her yaştan insanla dolu. Peki aradığını ona dayatılan birbirinin benzeri hayatlarda bulamayan ve ona çizilen rollerin dışına çıkmak isteyen bunca insanı durduran nedir? Başka bir hayat mümkünse eğer; koşullar, para, sevgili, iş, aile; hayallerimizin önünü kesen nedir? Sırf başkalarının gözünde ‘’başarılı’’, ‘’tutarlı’’, ‘’önemli’’, ‘’sorumluluk sahibi’’ olmak için vazgeçtiklerimiz çok fazla değil mi?

Hayatının macerasına atılarak hayallerinin peşinden giden 4 ismin herkese ilham verecek hikayelerini sosyal medyada paylaşan Acer, 29 Eylül-22 Ekim tarihleri arasında herkesi Hayatının Macerasına davet ediyor! Çağrı Çankaya, yanına kredi kartı ve para almadan, tam 3 yıl reklam ajanslarında çalışarak dünyayı dolaştı. Gizem Altın Nance, onda dönüm noktası çok! Önce interrail, sonra Green Card, en son bisikletle upuzun bir yolculuk yaptı. Berk Tüfekçi, 42 saat koşu, 180 km bisiklet, 3.8 km yüzmeyi 12 saatin altında bitirenlere verilen Iron Man ünvanını kazandı. Aysun Sökmen, büyük bir şefkatle doğal süt üretmek için kendi çiftliğini kurdu ve Aysun the Sütçü efsanesi işte böyle başladı.

Acer, hayallerini ertelemek için devamlı bahaneler bulanlara : “Şimdi değilse ne zaman? Sen değilsen kim?” diye soruyor ve kendi maceralarını yaşamaya ve paylaşmaya bekliyor.

1412074711_acericerikgorselihm0917.jpg

Bu serüvene dahil olmak için Hayatiminmacerasi.com üzerinden kullanıcılar birbirinden heyecanlı ve eğlenceli maceralardan dilediklerini seçecek ve Facebook akışlarında oraya gitmiş gibi görülecekler. Maceralarının geçtiği yerde check-in olacak, isterlerse seçtikleri kişileri de yanlarına alacak ve kendi gözlerinden fotoğraflar paylaşacaklar. Tropik ada bekçiliği, kutuplarda aurora izlemek, Güney Amerika'da balina izleme, Peru'da ayvazka, seçtiği bir yerde kendi çiftliğini oluşturmak, Madagaskar'da boabaplara tırmanmak Acer’la atılabileceğiniz maceralardan sadece bir kaçı.

3 şanslı maceraperest de Acer’ın 4 farklı modda kullanabilen yenilikçi 2’si 1 arada bilgisayarı Aspire Switch 10 kazanma şansını da yakalayacak.

1412074724_acericerikgorselihm0915.jpg

Bilgisayarlarla ilgili tüm bildiklerimizi değiştiren, hayatımıza adapte olabilen, biz nasıl kullanmak istiyorsak o moda dönüşebilen Acer Aspire Switch 10 ; risk almak, hayallerini gerçekleştirmek, gidebilmek, bildik olanın dışına çıkabilmek isteyenlerin hayatını değiştirmesi için tüm teknolojik desteğe hazır!

Siz de Acer Hayatımın Macerasına katılmak için hemen www.hayatiminmacerasi.com ‘a tıklayın Facebook’tan maceralarınızı paylaşın!