AdBlock, reklamları engelleyen AdBlock Browser'ı Android için yayınladı!

AdBlock, can sıkıcı reklamları engelleyen yeni Android tarayıcısının beta sürümünü kullanıma sundu.

AdBlock, reklamları engelleyen AdBlock Browser'ı Android için yayınladı!

Adblock, PC kullanıcıları için Google Chrome ve Firefox'ta en popüler ve en kullanışlı uzantılarından olan reklam engelleme sistemini mobil platformlarda da kullanılmasını sağlayan bir yeniliğe imza attı. Şirket sinir bozucu reklamları engelleyen yeni tarayıcısını en popüler mobil işletim sistemi olan Android için yayınladı.

AdBlock Plus geliştiricileri tarafından beta sürümü yayınlanan Adblock Browser, web platformundaki gibi rahatsız edici reklamları önlüyor. Android cihazlar için daha hızlı ve daha güvenli bir tarayıcı deneyimi vadeden Adblock Browser’da reklamlar otomatik olarak engellenebiliyor. Ancak kullanıcılar istedikleri anda Ayarlar bölümünden bu işlevselliği değiştirebiliyor.

1432161887_img20150521014016.jpg

Adblock Plus geliştiricilerinden Till Faida yaptığı açıklamada, mobil internet kullanımının arttığı dönemde, insanları rahatsız edici reklamlardan, güvenlik açığı bulunan bir dizi bağlantıdan kurtarıp daha yalın bir internet deneyimi sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Şirket, şimdilik sadece Android için Adblock Browser beta sürümünü yayımlamış durumda. Ancak Adblock Browser hala Google'ın incelemesini beklediği için şu anda Google Play'de bulunmuyor.

Adblock Browser’ın beta sürümünü Adblock Plus’ın Google+ sayfasından veya direkt olarak APK dosyasını https://downloads.adblockplus.org/devbuilds/adblockbrowser/00latest-arm.apk buradan indirebilirsiniz.