Ağınızı VPN Plus ayrıcalıklarıyla kontrol edin

Bağımsız araştırma kuruluşu Technavio’ya göre, küresel ölçekteki kurumsal veri depolama pazarı 2019’a kadar yüzde 25,85’lik bir artış gösterecek.

Ağınızı VPN Plus ayrıcalıklarıyla kontrol edin

Bağımsız araştırma kuruluşu Technavio’ya göre, küresel ölçekteki kurumsal veri depolama pazarı 2019’a kadar yüzde 25,85’lik bir artış gösterecek. Son kullanıcı pazarında ise 2020’ye kadar yüzde 11’lik artış kaydedileceği öngörülüyor. Veri depolama alanında kurumsal ve bireysel tüketicilere yenilikçi çözümler sunan Synology, VPN Plus beta uygulaması ile güçlü ağ yönetimi sağlıyor.

Erişim engellemeleriyle birlikte sık sık gündeme gelen VPN (Sanal Özel Ağ)kullanımı giderek artıyor. Kullanıcılar, VPN kullanımında erişim kolaylığına ve güvenliğe önem veriyor. Synology tarafından kullanıma sunulan yeni VPN Plus beta uygulaması, bireylere ve kurumlara güvenli VPN olanağı sağlıyor. Synology Router üzerinde çalışan uygulama, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için geliştirilmiş performans ve özelleştirilebilir ayarlama imkânı sunuyor.

Ağınızın kontrolünü elinizde tutun

Farklılaşan teknolojilerin sunduğu olanaklardan dolayı ağ yönetiminde geleneksel anlayışın yeterli olmadığını ifade eden Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Günümüzde mobil çalışan sayısı hızla artıyor. Bu sebeple kurumlar internet güvenliğini sağlamak için daha bilinçli hareket etmek zorundalar. Synology olarak kullanıcılarımıza sunduğumuz VPN Plus beta uygulaması, basit kurulumu sayesinde kurumların ve bireylerin verilerini kaybetmeden daha güvenli şekilde ağ güvenliğini sağlamalarına olanak sunuyor.” dedi.

Bütün işletmeler için hızlı ve güvenilir VPN

Synology’nin yeni VPN Plus beta uygulaması, yeni SSL VPN hizmeti sayesinde Windows, Linux ve IOS için performans iyileştirmesi, özelleştirilebilir gizlilik ve basit kurulum imkânı sunuyor. Bütün ortamlara entegre olabilen VPN Plus beta uygulaması, SSTP, OpenVPN, PPTP ve L2TP/IPSec protokollerini destekliyor. VPN Plus beta’nın sunduğu kapsamlı yönetim ve izleme araçları, kullanıcıların dosya erişim izinleri konusunda ince ayar yapabilmelerine, bant genişliğini ayarlayabilmelerine ve ağ sorunlarını giderebilmelerine yardımcı oluyor.

İstediğin veriye güvenli şekilde ve kolayca eriş

VPN Plus beta uygulamasıyla birlikte gelen WebVPN hizmeti ile ağ yöneticileri, kurum içi ağ hizmetlerini merkezileştirebiliyor. Çalışanlar, bilgisayarlarına VPN uygulamasını kurmadan kolayca WebVPN üzerinden istedikleri belgelere erişebiliyor. Her yerden ve her zaman herhangi bir tarayıcı aracılığıyla güvenli şekilde verilere erişmek mümkün oluyor.