AIAIAI'dan kablolu kulaklığı kablosuza çeviren band!

Danimarkalı kulaklık üreticisi AIAIAI, modüler yapılı TMA-2 serisi ile çok ses getirmişti. AIAIAI şimdi TMA-2 için Wireless band geliştiriyor. Tek bir band ile kulaklığı kablosuz yapabileceksiniz.

AIAIAI'dan kablolu kulaklığı kablosuza çeviren band!

Profesyonel alanda üretmiş olduğu kulaklıklar ile büyük beğeni toplayan AIAIAI firması, TMA-1 serisini geçtiğimiz yıl TMA-2 ile yenilemişti.

Modüler yapısı ile dikkat çeken TMA-2 serisinde; kullanıcılar kulaklıklarını diledikleri gibi konfigüre edebiliyor. Yani TMA-2 ile dilerseniz bass ağırlıklı dilerseniz dengeli midleri olan kulaklık dilerseniz de tiz ağırlıklı bir kulaklık yapabiliyorsunuz.

AIAIAI şimdi de TMA-2 serisinin modüler yapıda olmasından faydalanarak, kablolu kulaklığı kablosuz kulaklığa çeviren band üreteceğini Kickstarter üzerinden hem duyurdu hem de bağış toplamaya başladı.

H05 adı verilen band sayesinde farklı konfigüreler sonucu oluşturulmuş tüm TMA-2 serisi kulaklıklar birer kablosuz kulaklığa dönüşüyor. Bluetooth 4.2 bağlantıya AptX-HD codec, Op-Amp ve USB-C porta sahip olan H05 band, 16 saat müzik keyfi sunuyor. Akıllı band sadece 2 saat içerisinde şarj oluyor.

300,000 Norveç kronu toplamayı hedefleyen AIAIAI şimdiden 440.000 Norveç kronu'ndan fazla bağış topladı.

AIAIAI TMA-2 H05 Band Kickstarter sayfası için tıklayın