AirPods satışları 2018'de iki katına çıkabilir

Apple'ın tamamen kablosuz kulaklığı AirPods'a olan ilgi 2018'de artacak gibi görünüyor.

AirPods satışları 2018'de iki katına çıkabilir

iPhone 7 ile büyük bir risk alarak 3.5mm kulaklık girişini kaldıran Apple, telefonla eş zamanlı olarak AirPods kulaklığını da tanıtmıştı. Apple W1 çipi ile kulaklığa anlam yükleyen Apple, ilk defa tamamen kablosuz premium bir kulaklığı dünyada satışa sunmuştu.

Yoğun ilgiden dolayı stok sıkıntısı çeken AirPods, Apple'ın son dönemde ürettiği en yenilikçi teknoloji olarak görünüyor. 2018'de AirPower için kutusu yenilenecek olan AirPods için bugün KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın önümüzdeki yıl 28 milyon AirPods satacağını söylüyor. Bu rakam 2017 verilerine göre tam iki katı olması ile dikkat çekiyor. Bu yıl dünya genelinde 13 milyon ile 14 milyon arasında AirPods sevkiyatınının gerçekleştiğini söyleyen Ming-Chi Kuo, satışların bu denli artmasının ardında müşteri memnuniyetinin büyük rol oynadığını belirtiyor.

Mayıs ayında yapılan bir araştırmaya göre; AirPods sahiplerinin %98'i gibi inanılmaz bir bölümü kulaklıktan memnun olduklarını dile getirmişti.

1512453821_airpods.jpg

Uzun yıllardır Apple kullanıcısı olarak; AirPods'un barındırdığı teknoloji ve kullanım kolaylığı ile Apple'ın son yıllarda ürettiği en yenilikçi ürün olduğunu söyleyebilirim.