Akıllı saat Pebble'da 50 dolarlık indirim başladı

Akıllı saatlerin kralı Pebble'da büyük bir indirim var

Akıllı saat Pebble'da 50 dolarlık indirim başladı

Pebble bir KickStarter projesi olarak hayata geçmiş bir üründür. Tnıtıldığı ilk günden beri heyecan uyandıran bu akıllı saatin en önemli özelliği şarjının uzun bir süre gidebilmesidir. Amazon'un kitap okuyucusu Kindle'a benzer bir ekran yapısı ile glen Pebble düşük güç tüketimi ile 1 gün bile gitmeyen akıllı saatlerdne çok daha iyi bir kullanıcı deneyimini bizlere sunmaktadır.

1412151316_pebble.png

Pebble "Steel" ile 2. jenerasyon akıllı saatini bizlere tanıttı ve en çok eleştir alan tarafı "malzeme kalitesini" oldukça üst seviyelere çıkartmıştı. 

1412151334_pebble-steel-1.png

Pebble akıllı saatlerinde indirim yaptı ve ilk nesil akıllı saatinde 50 dolar, ikinci nesil Steel saatinde ise 30 dolarlık indirimi BestBuy üzerinden duyurdu. Akıllı saat almay ıdüşünüyorsanız Pebble birçok manada işinizi görecektir. Metin mesajları okumak, gelen aramaları görmek ve yeni uygulamaları ile öne çıkıyor.

Pebble'ın kendine özel marketinde hem iOS platformunda hemde Android platformunda çalışabilen uygulamalar bulunmaktadır. 5 milyondan fazla indirme sayısına uylaşan Pebble Markete yeni yeni uygulamalar da eklenmektedir.

Özellikle yüzücüler için ne kadar yüzdüğüğünüzü ve ne kadar suyun içinde kaldığınızı ölçen Pebble'ın yüzücüler arasında popüler olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

1412151726_useful-apps-from-swim.com-and-misfit-keep-track-of-your-swimming-and-your-sleeping-nbsp.jpg

Uyku düzeninizi de takip edebilecek özelliklere kavuşan Pebble daha az paraya, daha fazla pil gücü ve hemen hemen aynı özellikleri bizlere sunuyor. Peki 1 hafta şarj süresi sunan Pebble mı almayı tercih edersiniz yoksa 1 günde biten renkli ekran bir akıllı saat almayı mı tercih edersiniz?

1412151853_useful-apps-from-swim.com-and-misfit-keep-track-of-your-swimming-and-your-sleeping-nbsp-1.jpg