Android Wear alternatifi AsteroidOS 1.0 yayınlandı

Akıllı saatler için geliştirilen açık kaynaklı yeni işletim sistemi AsteroidOS 1.0 bugün yayınlandı. AsteroidOS 1.0'ın desteklediği saatler haberimizde.

Android Wear alternatifi AsteroidOS 1.0 yayınlandı

Github'da başlatılan AsteroidOS 1.0 çalışması bugün meyvesini verdi. Android Wear tabanlı akıllı saatler için geliştirilen açık kaynaklı işletim sistemi AsteroidOS 1.0sade arayüzü ile ön plana çıkıyor. Kullanıcılarına sunduğu kullanım kolaylığı ile büyük beğeni toplayan AsteroidOS 1.0 henüz Alpha aşamasında.

Android Wear tabanlı akıllı saatlere yüklenebilen AsteroidOS 1.0, şimdilik LG G Watch, LG G Watch Urban, Asus ZenWatch 2 ve Sony Smartwatch 3 ile uyumulu. Kullananların dediğine göre AsteroidOS 1.0, Alpha sürümü olmasına rağmen Android Wear'dan daha hızlı çalışıyor ve daha kullanışlı.

Açık kaynaklı işletim sistemi olan AsteroidOS 1.0'ı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz. Bu sürümün henüz Alpha aşamasında olduğunu ve şimdilik LG G Watch, LG G Watch Urban, Asus ZenWatch 2 ve Sony Smartwatch 3 modellerinde stabil çalıştığını belirtelim.

AsteroidOS 1.0'ı indirmek için tıklayın