Akıllı telefonlarınızı su geçirmez hale getiren sprey! Video

Flash Flood isimli bu sprey ile akıllı telefon, tabletiniz ve herhangi bir cihazınız herhangi bir cihazınız su geçirmez hale geliyor.

Akıllı telefonlarınızı su geçirmez hale getiren sprey! Video

Su akıllı telefonunuz veya tabletinizin elektronik aksamlarına zarar veren en büyük etkenlerin başında geliyor. Günümüzde bir çok telefon su geçirmezlik IPX sertifikası ile birlikte gelsede kullanıcılar bu konuda hep bir endişe içinde bulunuyor.

Sizin de benim gibi önceden akıllı telefonunuzu suya düşürmüşlüğünüz varsa ve cihazınız kullanılamayacak halde zarar görmüşse, size iyi bir haberimiz var. İngiliz NanoState şirketi bu noktadaki korkularınızı azalmak ve sonsuza dek tekrar yaşanmaması için bu soruna çok basit bir çözüm getiriyor.

1438034930_img20150728001727.jpg

Şirketin Flash Flood ismini verdiği nanoteknoloji ürünü koruyucu spreyini herhangi bir telefon ya da tabletinize uyguladığınızda bu sprey cihazınızı su geçirmez hale getiriyor. Nanoteknoloji ürünü sprey, insan saçından 40.000 kat daha ince olduğundan cihazınıza daha kolay sürülebiliyor ve cihazınızdaki parmak izi tarayıcısını etkilemiyor. Ayrıca ürün cihazınızın rengini almadığı ve kullanıma bağlı olarak etkisinin 6-12 ay sürdüğü belirtiliyor.

Öte yandan Flash Flood isimli koruyucu spreyin bir şişesiyle 3-4 akıllı telefonu veya 1-2 tableti su geçirmez hale getirebileceğiniz söyleniyor. Şirketin bu ürününü ne zaman piyasaya süreceği şimdilik bilinmiyor. Tabii spreyin piyasaya sürülmeden önce tamamen güvenli olduğuna dair bir çok testten geçmesi gerekiyor. Aşağıdaki videodan spreyin akıllı telefonlara nasıl uygulandığını görebilirsiniz.