Akıncılar'dan Hindistan’a siber saldırı!

Türk hackerların son durağı Hindistan oldu!

Akıncılar'dan Hindistan’a siber saldırı!

Siber dünya birbirinden bağımsız saldırılarla çalkalanmaya devam ediyor. 2013 yılının en hareketli olduğu şu dönemlerde Türk hackerlar saldırılarına ara vermeden devam ediyor. Daha önce yaptığı siber saldırılarla ülkemizde bir çok basın ve medya kuruluşlarında yer edinmiş, köklü bir geçmişe sahip olan Akıncılar'ın yeni hedefi Hindistan oldu.

Akıncılar düzenledikleri saldırıda başta Emniyet Genel Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Yüksek Güç Komitesi Başkanlığı gibi devlet sitelerinin yanı sıra yapılan zulme destek veren Hindistan Maritime Üniversitesi, Coimbatore Yönetim ve Teknoloji Enstitüsü, Hindistan Parikrama Üniversitesi sitelerini ve en büyük bankası Kashi Gomti Samyut Gramin Bankası’nı aralarında bulunduğu yüzlerce siteyi hackleyip protesto metnini koydular hacklediler.

Hack edilen sitelerin ana sayfasına bırakılan görüntü ise şu şekilde; 

1374851175_akincilar-hindistan.jpg

()

Cyber-Warrior adlı bilişim platformuna bağlı Akıncılar grubu yaptıkları açıklamada, Dünya’nın dört bir yanında Müslümanlar zulüm altında. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince zulüm altında ki Müslümanların yanında olduğumuzu göstermek adına siber saldırılara devam edeceklerini bildirdiler.

Grubun Hindistan’a yapılan saldırılarda hackledikleri siteleri linkten takip edebilirsiniz.