Akmerkez Young Lions Zone 2017’ye Altı Büyük Ödülle Giriyor

Akmerkez’in yeni kuşakların değişen çalışma anlayışından yola çıkarak gençler için tasarladığı özel toplantı ve çalışma alanı Young Lions Zone, 2016’yı altı önemli ödülle tamamladı.

Akmerkez Young Lions Zone  2017’ye Altı Büyük Ödülle Giriyor

Akmerkez bünyesinde gençler ve genç profesyonellerin çalışmaları için her ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekleri bir buluşma noktası olarak tasarlanan Young Lions Zone, bir alışveriş merkezinde ilk defa hayata geçen özel çalışma alanı niteliğiyle, açıldığı günden beri uluslararası prestijli ödüllerin sahibi oldu. Bu özel alan, 2016’da dört önemli ödül birden kazandı. 

Akmerkez YLZ, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından bu yıl Katar’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülü kabul edilen Golden World Awards’ta “Yeni Hizmet Lansmanı” olarak tanımlanarak, Altın Küre’ye layık görüldü.

YLZ, yine prestijli uluslararası ödüller arasında yer alan Hermes Creative Awards’ta da “Pazarlama Planı” ve “PR İletişimi” kategorilerinde Altın Ödül’e değer bulundu.  

Akmerkez YLZ dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren ve dünyanın tek uluslararası iş ödülleri programı olan Stevie Awards’ta “Yeniden Marka Konumlandırma ve Yılın Marka Renovasyonu” dalında Bronz Ödül alırken, dünyanın en büyük şirketleri ve reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarından her yıl 6 binin üzerinde başvuru alan Marcom Awards’tan da “En iyi Pazarlama Kampanyası” ve “Halkla İlişkiler/ İletişim” kategorilerinde Altın Ödül’le döndü.

1481111241_mg2565.jpg