Alcatel'in uygun fiyatlı akıllı saati OneTouch Watch ön siparişte

Alcatel OneTouch Watch ilk olarak Amerika'da ön siparişe açıldı. Akıllı saatin kısa süre içerisinde farklı pazarlara açılması bekleniyor.

Alcatel'in uygun fiyatlı akıllı saati OneTouch Watch ön siparişte

Alcatel’in CES 2015 etkinliğinde görücüye çıkardığı akıllı saat OneTouch Watch ön siparişe açıldı. Şu an için sadece Amerika’da satışta olan OneTouch Watch beklendiği gibi 150 dolardan satışa çıktı.

Akıllı saat kategorisine giriş yapan üreticilerin aksine Alcatel, OneTouch Watch’ı uygun fiyattan kullanıcılarla buluşturuyor. Şirket bu sayede kayda değer bir satış başarısı hedefliyor.

1427871393_1.jpg

Alcatel OneTouch Watch, Android Wear işletim sistemiyle çalışmasına rağmen hem Android hem de iOS tabanlı cihazlarla uyumluluk gösterebiliyor. 1,22-inç büyüklüğünde %100 yuvarlak dokunmatik ekrana sahip saatte 210mAh kapasiteli pil yer alıyor ki; Alcatel’e göre bu pil 5 günlük kullanım olanağı sunuyor.

IP 67 su geçirmezlik özelliğine sahip olan akıllı saatte Bluetooth 4.0 teknolojisi bulunuyor. OneTouch Watch kordona gizlenen USB 2.0 konektörü aracılığıyla şarj edilebiliyor. Akıllı saatte ayrıca nabız ölçer sensörü de yer alıyor. Bunun yanında fitness aktivitelerini ve bildirimleri kontrol etmek mümkün. Uzaktan müzik çalar ve kamera kontrolü de akıllı saatin yetenekleri arasında yer alıyor. 

Alcatel OneTouch Watch’ın diğer pazarlarda ne zaman boy göstereceği şimdilik bilinmiyor. 

1427872244_alca2-188819df3ce95160.jpg