Android 7.0 Nougat çok yakında General Mobile GM 5 Plus için geliyor

Ülkemizde ilk olarak GM 4G için yayınlanan güncelleme çok yakında GM 5 Plus için de geliyor.

Android 7.0 Nougat çok yakında General Mobile GM 5 Plus için geliyor

Google, 22 Ağustos tarihinden itibaren kademeli olarak Nexus cihazlar başta olmak üzere Android Nougat güncellemesini sunmaya başladı. Ülkemizde de ilk olarak Android One projesi altında üretilen General Mobile GM 4G için aynı günün gecesi aktif hale getirilmişti.Şimdilik bir kısım için aktif edilen güncelleme 1 Eylül akşamına kadar bütün cihazlara erişmiş olacak.

Birçok yeniliği beraberinde getiren güncelleme General Mobile GM5 Plus kullanıcıları için ise Eylül ayı içerisinde sunulmuş olacak.

General Mobile resmi Facebook sayfası üzerinden bir kullanıcının sorduğu soruya karşılık yetkili kişinin verdiği cevap güncellemenin Eylül ayı içerisinde GM5 Plus için geleceğini belirtiyor.


1472264335_gm5-plus-an-7.0.jpg


Güncelleme çoklu pencere, acil durum bilgileri, ekran boyutu ayarlama, hızlı cevap, bildirim uyarısı ayarları, yeni ayarlar menüsü gibi birçok özelliği beraberinde getiriyor.

Yeni sistemi kurup kullanmaya başlayan GM 4G kullanıcıları yaptıkları yorumlarda genel olarak memnuniyetlerini dile getiriyorlar.Bakalım aynı olumlu durum GM 5 Plus kullanıcıları için de geçerli olacak mı?


İlginizi çekebilir: