Android 7.1 Nougat önizleme sürümü yayınlandı

Google, geliştiriciler için Android 7.1 Nougat önizleme sürümünü yayınladı. Peki, Android 7.1 Nougat güncellemesi hangi cihazlara yüklenebiliyor?

Android 7.1 Nougat önizleme sürümü yayınlandı

Uzun bir süredir Google'ın Android 7.1 Nougat güncellemesini geliştiricilere bu ay içerisinde sunacağı söyleniyordu. Google Pixel ve Google Pixel XL ile gelen Android 7.1 Nougat güncellemesi, bugün geliştirici önizleme sürümü ile diğer Android cihazlara da geldi. Peki, Android 7.1 Nougat geliştirici önizleme sürümü ilk hangi cihazlara yüklenebiliyor?

Android 7.1 Nougat alan cihazlar

Android 7.1 Nougat geliştirici önizleme sürümünü ilk etapta Nexus 5X, Nexus 6P ve Google Pixel C alıyor. Bu cihazlar için geliştirici önizleme sürümü yayınlandığı için Android 7.1 yayınlandıktan sonra resmi güncellemeyi de ilk alacak cihazlar bunlar olacak.

Android 7.1 Nougat'ın imaj dosyaları tahminlerimize göre diğer Android telefon üreticilerine çoktan gönderilmiştir. Bakalım tepe modeller bu güncellemeyi ne zaman alacak?

1476944138_dev7.1-810x298c.png

Android 7.1 neler getiriyor?

Android 7.1 ile sistem performansında iyileştirmeler yapılacak ve güvenlik açıkları kapatılacak. Ayrıca yeni API'lar da sisteme eklenecek.

Güncelleme ile ayrıca; Google Pixel ile gelen yuvarlak simgelere destek verilecek, canlı duvar kağıtlarında iyileştirmeler yapılacak ve geliştiriciler uygulamalarına kısayollar ekleyebilecek.