Android için en iyi dövüş oyunları

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi dövüş oyunlarını sizler için bir araya getirdik. En iyi dövüş oyunları ile mobil cihazlarınızda keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Android için en iyi dövüş oyunları

Android için en iyi dövüş oyunları ile karşınızdayız. Sizler için seçtiğimiz dövüş oyunları grafikleri ve oynanabilirlikleri ile ön plana çıkıyor. AAA kalite dövüş oyunlarına yer verdiğimiz içeriğimizde sizleri telefon başına kitleyecek muhteşem yapımlar bekliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Android için en iyi dövüş oyunlarına geçelim.

Android için en iyi dövüş oyunları

Mortal Kombat X

Listemizin ilk sırasında Warner Bros.’un geliştirmiş olduğu Mortal Kombat X yer alıyor. Gerek grafikleri gerekse PC ve konsol platformundaki Mortal Kombat X oyunu ile senkronize bir şekilde çalışan Mortal Kombat X’te orijinal Mortal Kombat karakteri yer alıyor. Mobil için geliştirilen tek dokunuş adı verilen dövüş mekaniklerini başarılı bir şekilde sunan Mortal Kombat X’te onlarca yükseltme yer alıyor.

Bu yükseltmeler ile karakterinizin gücünü arttırabilir ve ilerledikçe zorlaşan bölümleri daha kolay bir şekilde geçebilirsiniz.

Mortal Kombat X’i indirmek için tıklayın

WWE Immortals

Mortal Kombat X ve Injustice’ın yapımcılarının geliştirmiş olduğu ve grafikleri ile dikkat çeken WWE Immortals, fantastik karakterleri ile ön plana çıkıyor. WWE dövüşçülerinin farklı hallerinin yer aldığı oyunda 4 farklı mod yer alıyor.

Triple H, John Cena, Undertaker, Bella Twins, Rock ve Stone Cold karakterleri ile maceraya atıldığınız WWE Immortals’ta tek donuş sistemi ile dövüşüyorsunuz. Karakter yükseltmelerinin bulunduğu oyunda bir de çoklu oyuncu modu yer yer alıyor. Çoklu oyuncu modu ile online olarak arkadaşlarınız ile WWE Immortals’ta kapışabilirsiniz.

WWE Immortals’ı indirmek için tıklayın

MARVEL Şampiyonlar Turnuvası

MARVEL Şampiyonlar Turnuvası oyununda onlarca Marvel karakteri yer alıyor. Bu karakterler arasında; Captain Marvel, Captain America, Spider-Man, Iron Man, Thor, Thanos, Venom ve Venompool gibi kültleşmiş karakterler yer alıyor. Sürekli güncellenen ve online oyun modu da bulunan MARVEL Şampiyonlar Turnuvası’nda, arkadaşlarınız ile ittifak oluşturup rakiplerinize karşı savaşabiliyorsunuz.

Karakter yükseltmelerini kullanarak, karakterinizin gücünü arttırabilir, özelliklerini geliştirebilir ve bu sayede rakiplerinizi daha kolay alt edebilirsiniz. Grafikleri ve barındırdığı karakterler ile ön plana çıkan oyunu mutlaka denemelisiniz.

MARVEL Şampiyonlar Turnuvası’nı indirmek için tıklayın

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2, yapısı ile diğer dövüş oyunlarından bir tık öne çıkmayı başarıyor. Shadow Fight 2, klasik dövüş ve RPG karşımı bir oyun. Shadow Fight 2’de seçtiğiniz karakteri sayısız ölümcül ve nadir zırh setleri ile donatmanızı sağlıyor ve onlarca gerçeğe yakın dövüş tekniklerini başarılı bir şekilde sunuyor.

Grafikten çok oynanışı ile dikkat çeken Shadow Fight 2’yi şiddetle oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Shadow Fight 2’yi indirmek için tıklayın

Punch Boxing 3D

Punch Boxing 3D, dövüş oyunları listemizde yer alan tek boks oyunlarından biri. Çoğu boks oyununda olduğu gibi oyun da açılan savaşçılardan biraz daha yavaş ve hareketten ziyade blok ve vurma hamlelerine güveniyorsunuz. Grafikler ve kontrollerin gayet başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Spor salonunda dövüşerek karakter seviyenizi yükseltebilirsiniz; ayrıca kilidini açabileceğiniz çeşitli aksesuarlar da var.

Punch Boxing 3D’yi indirmek için tıklayın

The King of Fighters serisi

SNK Playmore’un, iyi dövüş oyunları geçmişine sahip bir geliştirici olduğunu çoğunuz biliyorsunuzdur. The King of Fighters olarak bilinen serilerini tek tek oynayıp beğendiğimiz için bu seriye ait tüm oyunları gönül rahatlığı ile oynayabileceğinizi söyleyebiliriz.

Bu listede The King of Fighters 97, 98, 2012 ve 2012 oyunları yer alıyor. Diğer dövüş oyunlarının sunduğu sığ kontroller yerine aynı konsolda olduğu gibi dövüş kontrolleri sunan The King of Fighters’ı mutlaka oynamalısınız.

The King of Fighters’ı indirmek için tıklayın