Android için en iyi SMS uygulamaları

Eğer SMS uygulamanız sizi sıkıyorsa, bunları da deneyebilirsiniz.

Android için en iyi SMS uygulamaları

Akıllı telefonlarınızda gelen Android uygulamaları genelde Google yada telefon üreticisi tarafından varsayılan olarak kutudan çıkıyor. Eğer bu uygulamalardan memnun değilseniz bunların yerine üçüncü taraf uygulamaları indirip kullanabiliyorsunuz.

Tarayıcılar, galeriler, müzik ve video oynatıcı ve daha fazla uygulamanın alternatifleri uygulama mağazalarında mevcut.  Bu uygulamalardan biri de metin mesajları. Telefonunuzda yerleşik olarak gelen metin mesajı uygulamasını beğenmiyorsanız, yerine yenisini indirip kullanabilirsiniz.

1408299458_sms-kampanyaniza-katilimi-nasil-arttirirsiniz.jpg

Telefonunuzun kısa mesaj servisi SMS için de alternatif uygulamalar mevcut. Bu uygulamalar SMS temanızı değiştirebildiği gibi, toplu mesaj silme ve grup kurma gibi seçeneklerde sunuyor. Sizlere bu haberimizde, Android için SMS uygulamalarının bir listesini sunacağız.

Sonraki sayfalarımızda en iyi SMS uygulamalarını inceleyebilirsiniz.


Hello SMS

Temiz ve güzel bir arayüzün yanı sıra sekmeli sayfası ile Hello SMS, mesajlaşma uygulaması için basit ve en iyi görünümlü uygulamalardan biridir. Uygulama, grup mesajlaşma özelliğinin yanısıra günün saatine bağlı olarak hafif veya koyu temalar sunar. Böylece gecenin ortasında bir metin okumak için gözlerinizi zorlamanıza gerek kalmaz.

1408299501_hello-sms.jpg

Buradan indirebilirsiniz.

Handcent SMS

Handcent SMS yıllardır Android için en popüler SMS uygulamalarından biri oldu. Metin ve MMS mesajları sunan uygulama grup sohbet, bilgisayar üzerinden mesaj ve Sandbox üzerinden mesaj gibi özellikler sunuyor.

1408299586_handcent-sms.jpg

Buradan indirebilirsiniz.

Evolve SMS

Evolve güzel bir metin mesajı uygulaması oldukça çok özellikler sunuyor ve güzel bir arayüze sahip. Grup ve önceden ayarlanmış mesajlaşma desteği, lockscreen işlevselliği, özelleştirilebilir bildirimleri ve mesajları toplu silme gibi özelliklere sahip uygulama ile ilgili videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

1408299699_evolvesms-feature-graphic.png

Buradan indirebilirsiniz.


chomp SMS

Eğer iyi görünümlü ve her şeyi özelleştirilebilir bir mesajlaşma uygulaması istiyorsanız, chomp SMS tam size göre. Uygulama, yedekleme, kara listeye alma, grup mesajlaşma, mesaj kilitleme ve zamanlanmış SMS gönderme gibi özelliklere sahip. Yada bir metin meaajını gönderirken durdurabilirsiniz. Ayrıca kilit ekranında hızlı cevap verebileceğiniz bir sayfada oluşturuyor. Ayrıca, Chomp istediğiniz gibi görünmesi için, temalar, bildirim simgeleri, LED bildirim renkleri, zil sesleri, titreşim desenleri, renkleri, yazı tiplerini ve tüm duvar kağıtları değiştirebilirsiniz.

1408299788_chomp-sms.jpg

Buradan indirebilirsiniz.


GO SMS Pro

GO SMS Pro tüm metin mesajlaşma uygulamaları gibi çeşitli tema seçenekleri sunuyor. Grup mesajlaşma, zamanlayıcı, mesaj engelleyici ve Emoji gibi tüm esaslara ek olarak çeşitli özelikler bulunuyor.

1408299857_go-sms-pro.jpg

Buradan indirebilirsiniz.

8sms (Hazır Mesajlar, KitKat)

Eğer özelliklerle şişirilmiş bir uygulama istemiyorsanız, 8sms hızlı cevap açılır pencereleri, dark tema ve Emoji koleksiyonu gibi özelliklerle size hizmet verebilir.

1408299970_8sms-stock-messaging-kitkat.jpg

Buradan indirebilirsiniz.

TextSecure Private Messenger

Eğer gizlilik konusunda endişe ediyorsanız, TextSecure metin mesajlaşma uygulaması mesajınızı gönderirken sohbet iletilerini şifreliyor. Tek saorun diğer kişinin de TextSecure kullanması gerekiyor olması. Değilse MMS mesajlarını alamıyor.

1408300032_textsecure-private-messenger.jpg

Buradan indirebilirsiniz.

Sliding SMS (CM Mesajlaşma)

Google'ın Hangouts uygulaması için güzel bir alternatif, ya da telefon ile birlikte varsayılan mesajlaşma uygulaması denemek istiyorsanız, Sliding SMS tam size göre. Ayrıca, etkin bildirim simgesi ile düz bildirim çubuğunda hızlı bir şekilde yanıt verebilir orada mesajları okuyabilir ve işaretleyebilirsiniz. Sliding SMS size avatar gizlemeye veya bir daire görüntüsü olarak sunmaya olanak sağlar. Çeşitli temalar, seçebileceğiniz mesaj renkleri ve yeni Android ifadeler gibi bir grup özellik mevcut.  

1408300127_sliding-sms-cm-messaging.jpg

Buradan indirebilirsiniz.