Android için Skype güncellendi

Android için Skype, 6.11 sürümüne güncellendi.

Android için Skype güncellendi

Android için Skype’ın 6.11 sürümü kullanıcılara sunulmaya başlandı. Önemli değişiklikler arasında, yaptığınız görüşme içerisinde video veya mesajı kaydetme özelliği yer alıyor. Gerekli olduğunu düşündüğünüz videoya dokunduğunuz zaman fotoğraf galerisinde saklanacaktır. 

Fotoğraf galerisinden bahsetmişken, artık Skype grup görüşmesinde galeri fotoğraflarını paylaşabilirsiniz. Bir görüntü ya da dosya üzerine dokunulduğunda, eğer içerik iletmek için izin verilen bir grup ise başka bir Skype grubu ile paylaşım yapabilirsiniz. Güncelleştirme, sohbeti silmek, okumak ya da sessiz bildirim olarak işaretlemek için bir araç çubuğuna erişmenize izin verecek. Bir kişiyi veya bir sohbeti açmak için araç çubuğuna sadece uzun basmanız yeterli.

1448021396_long-press-on-a-contact-to-open-a-toolbar-to-delete-a-chat-or-mark-it-as-read.jpg

Yeni geliştirilmiş arama özelliği ile kişiler için olağan arama ve grupların isimlerinin yanı sıra, bir konuşma içeriğini arayabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaş ya da bir gruba, üzerine dokunarak Moji göndermek mümkün. 

1448021416_store-video-chats-that-youve-made-or-received-by-sending-them-to-your-photo-gallery.jpg

Android telefonunuzda Skype uygulaması varsa, Google Play Store’a giderek uygulamalarınız bölümünden güncellemeyi yapabilirsiz.