Android'e Super Mario Run ne zaman gelecek?

Nintendo, Android için Super Mario Run'ın geleceğini bir kez daha hatırlattı. Peki, Android'e Super Mario Run ne zaman gelecek?

Android'e Super Mario Run ne zaman gelecek?

iOS için geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştiren ve dünya çapında en çok indirilen oyunlar arasında yer alan Super Mario Run'ın  Android platformuna geleceği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Nintendo, bu açıklamadan sonra Android için Super Mario Run oyununu Google Play Store'da listelemişti.

Bugün gelen açıklamalara göre; Super Mario RunGoogle Play Store'da Mart ayında yayınlanacak. Eğer Android için Super Mario Run çıktığında haberdar olmak istiyorsanız, aşağıdaki linki kullanarak ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Android için Super Mario Run oyununa kayıt yaptırmak için tıklayın

En geç Mart ayının sonunda yayınlanacak olan Android için Super Mario Run'ın, bu hafta sonunda Google Play Store'daki yerini almasını beklediğimizi belirtelim.

1485860297_super-mario-run-1-1-656x328.jpg

Android için Super Mario Run oyununun ilk üç bölümü ücretsiz olacak. Diğer bölümleri oynamak için ise uygulama içi satın alımları kullanarak ücret ödemeniz gerekecek.

Super Mario Run'ın hangi cihazlar ve hangi Android sürümleri ile çalışacağı henüz bilinmiyor. Ancak Super Mario Run tahminlerimize göre; Android 4.3 ve üzeri sistemlerde çalışacaktır.