Android ile çalışan Nokia telefonun özellikleri sızdı!

MWC 2017'de tanıtılacak olan Android ile çalışan Nokia telefonun özellikleri bugün nihayet sızdı. İşte Nokia'nın amiral gemisi modelinin teknik özellikleri.

Android ile çalışan Nokia telefonun özellikleri sızdı!

Nokia'nın uzun bir süredir Android ile çalışan bir telefon üzerinde çalıştığını sizlerle paylaşmıştık. Nokia'nın amiral gemisi olacak olan bu telefon hakkında bugün nihayet elle tutulur teknik özellikleri sızıntısı geldi. Android ile çalışan Nokia telefonun teknik özelliklerine geçmeden önce, firmanın VR teknolojilerine ağırlık vereceğini ve telefonun VR ile uyumlu olacağını belirtelim.

Sızıntılara göre Android'li Nokia; Snapdragon 820 yonga setine, 5.2 inç veya 5.5 inç 2K çözünürlüğünde ekrana ve kamera bölümünde Carl Zeiss optiğe sahip olacak.

Snapdragon 835 duyurulmuşken tercihini Snapdragon 821'den bile yana kullanmayan Nokia'nın beklenilen etkiyi pek yaratamayacağını düşünüyoruz.

Telefonun RAM bölümünde ise 3 GB veya 4 GB bellek tercih edilecek. IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olacak olan Android'li Nokia, metal bir kasaya sahip olacak.

Önümüzdeki yıl düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliğinde tanıtılacak olan Android'li Nokia, bakalım beklediğimize değecek mi?

1479971988_nokia.jpg