Android M'nin 3'üncü ve son Önizleme sürümü gecikebilir!

Android M üçüncü ve son önizleme sürümünde gecikmeler yaşanacağı bildirildi.

Android M'nin 3'üncü ve son Önizleme sürümü gecikebilir!

Google'ın Temmuz ayı sonuna kadar geliştiriciler için Android M Geliştirici Önizleme 3 sürümünü yayınlaması bekleniyordu. Beklenen olmadı ve Android M'nin üçüncü (son) Geliştirici Önizleme sürümünde gecikme yaşanacağı bildirildi.

Google çalışanı ve Android Developers renetleyicisi Wojtek Kaliciński, resmi Google + platformu üzerinden yaptığı açıklamada, Android M üçüncü ve son Önizleme sürümünde Android M final sürümünde mevcut olacak özelliklerinin çoğunu dahil edeceklerini duyurdu.  Ayrıca Wojtek Kaliciński, testlerin devam etmekte olduğunu ve bu yüzden kullanıcılar tarafından kullanılmak üzere hazır hale getirilmesi için biraz daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

1438359232_img20150731183958.jpg

Başlangıçta Haziran ayı sonu için planlanan Android M ikinci Önizleme sürümünün bir kaç hafta gecikmeli olarak yayınlanması, anlaşılan üçüncü ve son Android M Önizleme sürümüne de yansımış görünüyor. Aslına bakarsanız güncellemenin erkenden yayınlanıp sorunlarla boğuşmak yerine geç yayınlanması son kullanıcı açısından bizler için en iyisi olacaktır. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?