Android tabanlı bilgisayar Remix mini destek arayışına çıkmaya hazırlanıyor

Remix mini, temmuz ayında Kickstarter’da teknoloji tutkunlarından destek isteyecek.

Android tabanlı bilgisayar Remix mini destek arayışına çıkmaya hazırlanıyor

Remix Ultra tabletle teknoloji dünyasında adını duyuran Jide adlı firma, Android tabanlı Remix işletim sistemiyle çalışan mini bilgisayar "Remix Mini" için fon arayışına başlayacak. Kickstarter’da destek arayacak mini PC 30 dolardan satışa çıkacak.

1435489546_id443335.jpg

Remix mini’de 1.5GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci yer alacak. H.265 FHD kod çözücü desteğine sahip Remix Mini, Android Kernel’ını kullanan Remix işletim sistemiyle çalışıyor. Üretici firma tarafından geliştirilen Remix arayüzünde, kullanıcıların arayüzü daha kolay ve verimli kullanmasına adına mobil sürümde kullanılan simgeler daha büyük hale getirilmiş. Bölünmüş ekran, kısayollar, görev çubuğu ve çok daha fazlası arayüz kullanımını ön plana çıkaran diğer işlevler.

1435489575_jide-remix-2.png

Remix mini gerekli desteği sağladıktan sonra piyasaya sunulacak. Mini PC’nin donanım özellikleri çıkış döneminde değişime uğrayabilir. Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra Remix mini’nin öne çıkan diğer özelliklerini sıralayalım; 1GB RAM, 8GB dahili depolama, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth: 4.0, HDMI: 1.4 ve Ethernet.