Android Wear 2.0 güncellemesi yayınlandı!

Google'ın giyilebilir cihazlar için geliştirdiği Android Wear 2.0 güncellemesi bugün yayınlandı. İşte Android Wear 2.0 alacak cihazlar!

Android Wear 2.0 güncellemesi yayınlandı!

Android içerisinde bir ekosistem oluşturmak isteyen Google, önce bu işletim sistemini bilgisayarlara daha sonra da akıllı saatlerin yaygınlaşması ile giyilebilir cihazlara taşımıştı. Akıllı saatler için geliştirilen Android Wear işletim sistemi şimdi de yeni sürümü ile karşımıza çıkacak. Android Wear 2.0 ile bir çok yenilik sunmayı hedefleyen Google, Android Wear 2.0'nin çıkış tarihini ise bugün açıkladı.

Açıklamalara göre; Android Wear 2.0 güncellemesi bugün yayınlandı. Android Wear 2.0 güncellemesini ilk etapta 18 adet akıllı saat alıyor.

Android Wear 2.0 güncellemesini alacak saatler arasında; Huawei Watch, Kadınlar için Huawei Watch, Moto 360 (2015), Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Asus ZenWatch 2, Asus ZenWatch 3, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw Smartwatch ve Michael Kors Access Dylan Smartwatch bulunuyor.

1484204888_hero-1466439179-qwm7-column-width-inline.jpg

Android Wear 2.0 güncellemesi ile saat kadranlarında daha fazla özelleştirme, el yazısı ile metin yazma, bildirimlerde iyileştirme, yuvarlak şekilli arayüz ve daha fazla uygulama desteği gibi yenilikler gelecek.