Andy Rubin Android'in geleceği hakkındaki görüşlerini açıkladı!

Android'i geliştiren isim olan Andy Rubin, bilgisayarlar ve Android mobil işletim sisteminin geleceği hakkında konuştu.

Andy Rubin Android'in geleceği hakkındaki görüşlerini açıkladı!

Android işletim işletim sisteminin geliştiricilerinden biri alan Andy Rubin, katıldığı Code/Mobile konferansında bilgisayarların ve Android işletim sisteminin geleceği hakkında öngörülerde bulundu.

Andy Rubin, yaptığı açıklamalarda ilk olarak büyük devrimin yapay zekalı bilgisayarın geliştirilmesinde olacağını söyledi. özellikle Google'ın robotik teknolojilerinde yenilikler beklediğini belirtti. Andy Rubin'e göre robotik ve otomasyon teknolojisinde Android hayatımızın içine iyice girecek ve kilit rolü yapay zeka oynayacak. (Andy Rubin'in robotik teknolojileri alanında kendi işini oluşturmak için Google'dan ayrıldığını hatırlatalım).

1444336553_img20151008233525.jpg

Mobil sistemler hakkındaki fikirlerini de paylaşan Andy RubinGoogle'ın açık kaynak kodlu Android işletim sisteminde tüketicilerin seçme özgürlüğüne mudahale etmediğini özellikle cihazların ekran boyutlarına herhangi bir sınırlama getirmemesinden gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca Rubin, Android ve iOS mobil cihazlar için pazar payının bölünmüş olduğunu, bu sistemlerde yeniliklerin neredeyse eş zamanlı olarak uygulanacağını vurguladı.

Öte yandan Andy Rubin, Windows 10 işletim üzerinde yaptığı değişiklikler için Microsoft'u överek, şirketin Android ve iOS üzerinde hizmetleri kullanıma sunması kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.