Angry Birds Star Wars II: Domuzların tarafına katılın!

Star Wars serisi tamamlanıyor

Angry Birds Star Wars II: Domuzların tarafına katılın!

Bildiğiniz gibi Star Wars serisi 6 filmden oluşuyor. Geçtiğimiz yıl Rovio Angry Birds serisinde Star Wars karakterlerinden yararlanarak hem oyunu daha ilgi çekici hale getirmiş hem de Star Wars anısına güzel bir jest yapmıştı.

Rovio Angry Birds Star Wars’ün 2. Oyununu çıkarmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında bazı söylentiler vardı ancak doğruluğu kesinleşmemişti. Detaylar ise yeni yeni gelmeye başladı. Öncelikle oyunun fiyatı 0.99$ olacak. Paralı versiyon olarak mı yoksa çok farklı bir Star Wars konsepti mi sunacak henüz bilinmiyor.

1377271492_join-the-pork-side-angry-birds-star-wars-ii-detailed.jpg

iOS, Android ve Windows Phone için gelecek olan oyun 19 Eylül’de resmiyete kavuşacak ve oyun severler tarafından indirilmeyen başlanacak. Ayrıca Android kullanıcılarına da bir ayrıcalığı olacak ve Google Play Store’dan ücretsiz versiyonuna erişim olacak.

Rovio bu oyunda Star Wars’ten 30 karakter sunacak. Star Wars karakterleri hem kuşların hem de domuzların kılığına bürünecek. Özel isimleri henüz açıklanmadı ve bu detayları muhtemelen oyun çıktığında görebileceğiz. Star Wars II için geri sayıma hazır olun.