Anket: Akıllı telefonunuzun günlük ortalama şarj ömrü nedir?

Akıllı telefonunuzun şarjı günlük kullanımda kaç saat dayanıyor?

Anket: Akıllı telefonunuzun günlük ortalama şarj ömrü nedir?

Akıllı telefonlara geçtiğimiz dönemden bu yana telefonlarda yer alan teknolojik donanımlar artarken tek gelişmeyenin bataryalar olduğunu görmekteyiz. Günümüzde hem üretici firmalar hemde kullanıcılar tarafından telefonun şarj ömrünü artırmak için tek yolun daha büyük bir batarya yapmak olduğunu dile getiriyorlar. Peki daha verimli ve boyutları küçültülmüş cihazlar göremez miyiz? Üreticiler akıllı telefonlarda küçük boyutlu ancak daha verimli bataryaların kullanılmasına şimdilik imkansız desede pek inandırıcı gelmiyor.

1423324893_img20150207180139.jpg

Batarya teknolojisi gelişememeye dursun kullanıcıların geneli şuan piyasada bulanan cihazların dayanma süresinden şikayetçi. 3000 mAh ve üzeri bir bataryanın yoğun kullanımda dayanma süresi ortalama 1 gündür. Ancak bu kullanım standartlarına göre 8-10 saat hatta daha aşağı düştüğünü kullanıcının bununla mücadele ettiğini biliyoruz. Peki sizin akıllı telefonunuzun yoğun bir kullanımda şarj ömrü ne kadar?

Bu anketin şarj ömrüne göre cihaz almak isteyen arkadaşları bilgilendirmek adına yapıldığını belirterek şu anda kullanmakta olduğunuz telefonun marka/modelini ve günlük kullanımda şarjının kaç saat gittiğini belirtmenizi bekliyoruz. Yorumlarınızı hem aşağıdaki yorum bölümünden hemde anket içerisindeki yorumunuz kısmından paylaşabilirsiniz.