Anket: Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA üzerinden mi aldınız?

Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA üzerinden mi aldınız, yoksa güncellemenin OTA üzerinden yayınlanmasını beklemeden diğer yollarla kendiniz mi cihazınıza yüklediniz? Aşağıdaki anketimize katılın.

Anket: Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA üzerinden mi aldınız?

Google, Android 5.0 Lollipop güncellemesini beklenenden biraz gecikmeli de olsa nihayet geçtiğimiz hafta başından itibaren kullanıma sundu. Daha önce çeşitli kanallarla yeni sürümün 3 Kasım'da çıkacağı teyit edilmiş ancak, güncellemede ortaya çıkan sorunlardan sonra 12 Kasım tarihine ertelenmişti. 12 Kasım tarihini bekleyen Nexus kullanıcıları yine hayal kırıklığı yaşamış ve beklenen güncelleme rötarlı olarak 14 Kasım günü birkaç ülkede yayınlanmaya başladı. Türkiye'de 14 Kasım'da yayınlanmayan güncellemeyi bir şekilde de olsa bizler Nexus cihazlarımıza yüklemeyi başardık.

Güncelleme Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012), Nexus 7 (2013) ve Nexus 10'a OTA yoluyla ulaştı. Sabretmek istemeyen kullanıcılar ise daha öncesinde Factory Image(Fabrika imajları)yardımıyla Lollipop'u Nexus'lara yükleme imkanı buldu. Ancak birçok Nexus 4 kullanıcısı henüz telefonlarını Android 5.0'e güncellemiş değil ve meraklı bir bekleyiş içerisindeler. Google'ın geliştiricilerden aldığı olumsuz geri dönüş mesajlarından sonra güncellemeyi askıya aldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

1416824426_img20141124122118.jpg

Bir çok Nexus 4 kullanıcısı bekleye dursun bizim size bir sorumuz olacak: Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA üzerinden mi aldınız, yoksa güncellemenin OTA üzerinden yayınlanmasını beklemeden diğer yollarla kendiniz mi cihazınıza yüklediniz? Aşağıdaki anketimize katılarak güncellemeyi hangi yollarla cihazlarınıza yüklediğinizi bizimle paylaşın.

DİPNOT: Anket sonuçlarını bir hafta içinde veya çoğunluğun belirleyeceği bir tarihte açıklamayı düşünüyoruz. Anketimizdeki yorum bölümüne güncellemeye hangi yolla ulaştığınızı ve anketin yayınlanmasını istediğiniz tarihi belirtebilirsiniz.