Anonymous İstanbul'daki patlama sonrası yeni bir operasyon başlattı!

İstanbul'daki çirkin saldırının ardından ünlü hack grubu Anonymous IŞİD'e karşı yeni bir oparasyon başlattı.

Anonymous İstanbul'daki patlama sonrası yeni bir operasyon başlattı!

Anonymous IŞİD ile bağlantılı ya da IŞİD destekçisi sosyal medya hesapları ve web sitelerine karşı yeni bir oprasyon başlattı.

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda yaşanılan terör saldırısı dünyada yankısını genişletmeye devam ederken hacker grubu Anonymous yine IŞİD'e sanal bir savaş başlatmış durumda.

Daha önce diğer Avrupa ülkelerinde gerçekleşen terör saldırıları sonrası hedefini IŞİD olarak belirleyen hacker grubu bu sefer de #OpIstanbul ismiyle yeni bir operasyonun başlatıldığını bir video yayınlayarak duyurdu.

Açıkçası bu sanal savaşlar IŞİD'in çirkin saldırılarını durdurmaya pek yetmiyor.Bu saldırılar sanal alemde gündeme otursa da gerçek dünyada pek etkili değil.Sosyal medya hesplarının ele geçirilmesi ne anlam ifade edebilir ki?

Anonymous bu eylemleri doğru hedeflere yöneltiyor olsa da artık bu saldırılar daha somut sonuçlar vermeli.Örneğin yeni saldırı planlarına dair bilgileri ilgili makamlara sızdırabilirse bu somut bir sonuç olur ve gerçek dünyaya etki eder.Onun dışında web sitelerinin el geçirilmesi gerçekten çokta bir anlam ifade etmiyor.