AOC, en hızlı AGON oyun monitörünü tanıttı

AOC, TN paneline sahip en hızlı, birinci sınıf monitörü AGON AG251FZ modelini bugün piyasaya çıkardı. AOC AGON AG251FZ modelinin özellikleri ve fiyatı haberimizde.

AOC, en hızlı AGON oyun monitörünü tanıttı

AOC, TN paneline sahip en hızlı, birinci sınıf monitörü AGON AG251FZ modelini bugün piyasaya çıkardı. 25 inçlik bu ekran, üst düzey oyuncular ve espor tutkunları için 240 Hz yenileme hızına ve sadece 1 ms’lik tepki süresine sahip. Bu sayede ekran, hız dolu oyun ortamlarında sadece heyecan verici, doğal hareketleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda hareket bulanıklığı olmadan akıcı bir oyun deneyimi de sunuyor.

AGON AG251FZ, mümkün olan en akıcı ve pürüzsüz grafiği de sunuyor: Ekranın ve PC’nin senkronizasyonunu Adaptif Sync’in yapması sayesinde ise, kırılma ve tutukluk tarih oluyor.

AGON serisi, AOC’nin mümkün olan en iyi donanımı sunma amacının bir örneği. Bu bakış açısı, kendisini her ayrıntıda belli ediyor. Ergo Dial ergonomic ayağı, monitörün konumunu mükemmel şekilde değiştirmenin yollarını sunuyor. Tercih edilen konumu işaretlemek için yükseklik ayarına eşlik eden ölçünün yanı sıra, eğilme ve sağa sola dönme ayarı da bulunuyor.

Saatler süren oyun seansları boyunca, kullanıcıların gözlerini gelişmiş teknolojiler koruyor: Flicker-Free Teknolojisi rahatsızlık veren titreşimi en aza indiriyor ve Low Blue Light modu ise gözleri, zararlı olabilecek mavi ışık dalga boylarından koruyor. 240 Hz yenileme hızı ile, AG251FZ modelinde sunulan her görüntü, ekrandaki aksiyon ne kadar hızlı ve yoğun olursa olsun, alabildiğine net.

1479993471_agon.jpg

AG251FZ, oyuncuların mümkün olan en sürükleyici deneyimi sunan üst düzey bir monitörden beklentilerini karşılamak için oluşturuldu. 25 inçlik bu ekran, tüm komutların anında yerine getirilmesini sağlayan Düşük Input Lag modu ve ekranın geri kalanını etkilemeden karanlık alanlarını aydınlatan Gölge Kontrolü gibi eşsiz oyun özellikleri ile dopdolu.

Bunlara ek olarak, QuickSwitch mini klavyesi oyuncuların FPS, yarış ya da RTS oyunlarının taleplerine göre hazırlanmış ön ayarları arasında hızla geçiş yapmalarını sağlıyor. Bütün bu özellikler bir araya geldiğinde, oyuncular daha önce hiç yaşamadıkları bir sürükleyicilik sayesinde bambaşka bir oyun deneyimi yaşayacaklar.

AG251FZ Özellikleri

Ekran: 240 Hz’de 25 inçlik TN

Çözünürlük: 1920x1080

Sync Teknolojisi: Adaptif-Sync (FreeSync ile uyumlu)

Sinyal Girişi: 1 x VGA, 1 x DVI, 1 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort 1.2a, 4 x USB 3.0, Ses çıkışı/girişi, Mikrofon girişi/çıkışı

Diğer Özellikler: Yüksekliği ayarlanabilir ergonomik ayak, Hoparlörler, 1 ms GtG tepki süresi

Fiyatı: 449 dolar