Apple Beats Music'te indirim yaptı

Apple Beats Audio'yu alır almaz ilk işi indirim yapmak oldu.

Apple Beats Music'te indirim yaptı

Apple bugün erken saatlerde Beats Audio’yu 3 milyar dolara satın aldığını açıklamıştı. Apple Beats Audio şirketini alması ile birlikte çalışmalara başladı ve ilk işi 200 bin kullanıcısı olan Beats Music’te indirim yapmak oldu.

Apple satın almadan hemen sonra Beats müziğin fiyatını düşürdü. Beats Müzik uygulaması müzik hizmeti fiyatlandırması ani bir değişiklik ile güncellendi. Ayrıca, iOS, Android ve Windows Phone üzerinde uygulama indirmeden ücretsiz deneme süresi 7 günden 14 güne çıkarıldı. Hizmet için bir yıllık abonelik fiyatı 90 dolardan 20 dolar kadar indirim yapıldı.

1401333781_beats-music.png

ITunes Radyo için Apple'ın planlarını, WWDC etkinliğinde ilan etmesi bekleniyor. Hizmetin iOS 8 içinde bir uygulama olarak geleceği beklentileri yüksek.

Beats Music uygulamasına yapılan güncelleme söz konusu olduğunda, muhtemelen görünüşte çok fazla bir fark olmadı. Güncelleme bazı hata düzeltmeleri ve normal performans geliştirmeleri yaptı.

Apple CEO’su Tim Cook, Beats Music’in iTunes Radyo ile entegre olacağını söyledi. Bu durumda Android ve Windows Phone uygulamalarının akıbeti belli değil.