Apple, Beats kulaklıkları bedava verecek!

Apple, öğrenci ve öğretmen indirimleri kapsamında Beats kulaklıkları ücretsiz olarak verecek. İşte kampanyanın detayları.

Apple, Beats kulaklıkları bedava verecek!

Apple, bildiğiniz gibi eğitime çok önem verdiği için, Eğitime Özel Fiyatlar ve Öğrenci İndirimleri adı altında öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler uyguluyor.

Bu indirimler kapsamında MacBook modellerinde 300 dolara varan iPad modellerinde ise 50 dolara varan indirim yapılıyor. Apple, bu sene bu indirimlerin yanında bir de Beats kulaklık sürprizi ekledi.

Öğrenci veya öğretmenler 10.5 inç iPad Pro, 12.9 inç iPad Pro veya MacBook modellerinden birini satın alırsa, Apple W1 çipli BeatsX kablosuz kulaklığa ücretsiz sahip olabiliyor. Dilerseniz yine Apple W1 çipinin yer aldığı Beats Solo 3 Wireless veya Powerbeats 3 kulaklığını da ücretsiz alabilirsiniz.

1499927327_beats.jpg

Ancak bu iki kulaklıktan birini tercih ettiğinizde MacBook modellerindeki indirimininiz 300 dolar yerine 150 dolar oluyor. Kampanya şimdilik ilk etapta Amerika'da uygulanacak. Bu kampanyanın ilerleyen aylarda Türkiye'ye de geleceğini belirtelim.