Apple CEO'su Tim Cook'u rezil eden fotoğraf! (Güncelleme)

Apple CEO'su Tim Cook, Twitter'da yayınladığı korkunç fotoğraf ile rezile oldu.

Apple CEO'su Tim Cook'u rezil eden fotoğraf! (Güncelleme)

Apple’ın iPhone modelleri oldukça iyi bir kameraya sahip ve hızlı, güvenilir ve iyi fotoğraflar çekiyor. Hatta Apple kendi web sitesinde iPhone ile çekilen en iyi fotoğrafları yayınlıyor ve bunlardan bazıları sanat eseri niteliğinde diyebiliriz.

Ancak Apple CEO’su Tim Cook tarafından bu yıl Amerika’da düzenlenen ve yılın en büyük etkinliklerinden biri olan Superbowl nedeniyle paylaşılan fotoğraf büyük olay oldu. Denver Broncos ve Carolina Panthers müsabakası sonrasında kutlama yapılırken oyun alanından bir fotoğraf yayınlayan Tim Cook, Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf ile büyük tepki aldı. Çünkü iPhone ile çektiği fotoğraf bulanık ve çok kötüydü.

1454920976_cook-broncos-h1.jpg

Bunu fırsat bilen Twitter kullanıcıları, Tim Cook’a optik görüntü sabitleme özelliği olan diğer telefonları tavsiye ederek, iPhone’da bu özelliğin olmaması konusunda iğnelemede bulundu. Tepkiler arasında “Bir Samsung telefon kullanmayı deneyin” gibi oldukça ağır eleştiriler de vardı.

1454923387_tweeps-posterized-the-terrible-photo-tim-cook-posted-on-twitter.jpg

GÜNCELLEME: Tim Cook, yoğun tepkilerin ardından fotoğrafı kaldırdı ve bu kötü fotoğrafın kalitesi ile ilgili yorum yapmama kararı aldı.