Apple, bugün ne tanıtacak?

Apple, yılın son etkinliğinin tarihini duyurdu. Peki, Apple bu etkinlikte neler tanıtacak ve etkinlik ne zaman düzenlenecek? İşte Apple Ekim etkinliğinin detayları!

Apple, bugün ne tanıtacak?

Yıl içerisinde 3 etkinlik düzenleyen Apple, WWDC'de yeni yazılımlarını, Eylül etkinliğinde yeni iPhone modelini ve Ekim etkinliğinde ise yeni MacBook ve yeni ürünlerini duyurur. Apple, bu geleneği bu yıl da bozmadı ve herkesin merakla beklediği Ekim etkinliğinin tarihini açıkladı.

Apple, MacBook etkinliği 27 Ekim'de!

Apple'ın göndermiş olduğu davetiyeye göre; etkinlik 27 Ekim tarihinde düzenlenecek. Bu etkinlikte yeni MacBook, MacBook Pro ve MacBook Air modellerinin tanıtılması bekleniyor.

Yeni MacBook ve iPad modelleri yolda

3.5mm girişin yer almadığı, parmak izi okuyucusu için Touch ID, kısayol ve durum bilgileri için OLED panelin bulunması beklenen yeni MacBook modellerinin yanında; iPad Pro 2, iPad mini 5 ve düşük bir ihtimal de olsa iPad Air 3'ün de tanıtılması bekleniyor.

Donanım ve tasarımsal açıdan güncellenmesi beklenen MacBook modellerine tahminlerimize göre; iPhone 7'de yer alan siyah rengi de eşlik edecek.

Davetiyede "hello again" yazması çok manidar. Hatırlayacağınız üzere Steve Jobs ilk iMac'i tanıttıktan sonra reklamlarda "hello again" sloganı kullanılmıştı. Apple'ın yine bu sloganı kullanması, yeni MacBook'ların devrimsel yenilikler ile geleceğinin sinyallerini veriyor.

Apple VR'ın tanıtılma ihtimali ise bazı kaynaklarda konuşuluyor. Ancak Apple VR hakkında en ufak bir sızıntı olmadığı için bunun çok düşük ihtimal olduğunu söyleyebiliriz.

1476911846_october-event.jpg