Apple gül altın rengini iPad ve MacBook'a getiriyor

Apple gül altın renginin kullanım alanını genişletiyor. Renk seçeneği, 12 inçlik MacBook'ta ve bir sonraki iPad tabletlerde yer bulacak.

Apple gül altın rengini iPad ve MacBook'a getiriyor

Apple cephesinde şu sıralar gündemi 4 inçlik iPhone 5se modeli oluşturuyor. Şirketin mart ayında duyurması beklenen mini iPhone’un son olarak renk seçenekleri ortaya çıkmıştı. İddiaya göre Apple, iPhone 5se’yi gümüş, uzay grisi ve parlak pembe renkler eşliğinde sunacak.

1454917112_v2-78136-11large.jpg

iPhone 5se’nin gül altın renginin olup olmayacağı bilinmiyor, ancak Apple haberlerinde güvenilir kaynaklardan biri olan 9to5mac sitesine göre şirket gül altın rengini farklı kategorilerdeki ürünlerde kullanmayı planlıyor. Gül altın rengi ilk olarak iPhone 6s ailesinde bizleri karşıladı. Kullanıcılardan yoğun ilgi gören renk seçeneği bundan sonraki süreçte iPad Air 3, iPad mini 5 ve 12 inçlik MacBook modellerinde yer alacak.

iPad Air 3’ün de mart ayında tanıtılması bekleniyor. Ancak gül altın rengi ilk aşamada satışa sunulmayabilir. Yeni iPad mini ise Apple’ın geleneksel eylül ayı etkinliğinde tanıtılacak. 12 inçlik MacBook’ta ise gül altın renginin nasıl karşılanacağı doğrusu merak konusu.