Apple iPhone 6'da görülmemiş indirim!

Apple kafaları karıştırıyor!

Apple iPhone 6'da görülmemiş indirim!

iPhone'lar her zaman pahalılığı ile bilinen telefonlar olmuştur. Android telefonlarsa ilk çıktıkları dönemde özellikle ilk nesil Galaxy S, iPhone ile yapılan herşeyin daha iyi ve daha ucuza yapılabileceğini bizlere kanıtlamıştı. Flash desteği ile birlikte Android telefonlar efsane haline gelmişti.

Daha sonra Android telefonların yıldan yıla pahalılandığını gördük. 1100 TL seviyelerinden piyasaya sürülen Galaxy S ile Galaxy S6 arasında 3 kat fiyat farkı bulunuyor. Android telefon üreticileri Apple'ın rüzgarına kapılıp "onlar satıyorsa bizde satarız" mantığını güttüler ve Galaxy S6 3000 TL'den satışa sunuldu.

Apple'ın 64 GB'lık iPhone 6 ile hemen hemen aynı fiyattan piyasaya sunulan Galaxy S6 Edge ne kadar başarılı olacak bunu hep birlikte göreceğiz ama Apple'ın bu noktada tabiri caizse "elleri armut toplamayacak" gibi görünüyor.

Hepsiburada.com sitesi üzerinden Apple iPhone 6'nın 64 GB modeli bu gün itibariyle 2.629 TL'ye geriledi. Daha fazla hafıza ve iPhone 2. el garantisiyle rakibine meydan okuyan iPhone 6'nın neredeyse 400 TL'lik fark ile Samsung'un fiyat politikası hakkında bir kez daha düşünmesine sebep olabilir.

1427374926_ekran-alintisi.png

Bu fiyatın sınırlı adet ve sınırlı süreyle satıldığını görebiliyoruz ama bu indirimin başka marketlerde  de yapılacağına ve Apple'ın Samsung'u zorda bırakacağını düşünüyoruz. 

Bakalım Samsung'un Apple'a cevabı ne olacak?