Apple Music nihayet Türkiye'de!

Apple'ın çevrimiçi müzik servisi Apple Music Türkiye'de de kullanıma sunuldu.

Apple Music nihayet Türkiye'de!

Apple'ın Spotify ve Dezeer'a rakip olarak geliştirdiği çevrimiçi müzik dinleme servisi Apple Music nihayet Türkiye'de de kullanıma açıldı. Artık Türkiye'deki kullanıcılar da Apple Music kullanabilecekler.

İlginizi Çekebilir >> 

Bugün öğle saatlerinde Android için çeşitli hata giderme güncellemesi yayınlanan Apple Music saat 21:00 itibariyle Türkiye'deki kullanıcıların da hizmetine açıldı. 

1454616059_apple-music-ulkemizde.png

3 yıl önce Türkiye pazarına giren Spotify ve Deezer'dan sonra Apple Music, Türkiye pazarına giren 3. uluslararası müzik servisi olmuş oldu. Henüz Türkiye ve bazı diğer ülkelerde yayına girmemişken bile Spotify'ın kullanıcı sayısını hızlı bir şekilde yakalayan Apple Music kısa sürede yeni girdiği pazarlarla beraber zirveye oturmayı planlıyor.

İlginizi Çekebilir >> 

Apple Music'i kullanmak istiyorsanız eğer ilk 3 ay ücretsiz olarak deneme sürümünü kullanabilir daha sonra bireysel abonelik için aylık 9.99TL, aile aboneliği içinse aylık 14.99TL ödeyerek Apple Music'e sahip olabilirsiniz. Apple Music'i kullanmak için bir iOS ya da Mac kullanıcısı olmak gerekmiyor, herhangi bir platformda Apple Music servisinden faydalanabilirsiniz.