Apple ve Samsung'un yapamadığı özellikler bu telefonda!

Apple ve Samsung'un yapamadığı bu özellik, Vivo Xplay 7 ile geliyor!

Apple ve Samsung'un yapamadığı özellikler bu telefonda!

Bu yılki MWC Şangay'da Çinli üretici Vivo, Qualcomm'un yeni nesil ultrasonik parmak izi tarayıcılarını kullanan akıllı telefon prototiplerini sergiledi. Qualcomm, açık bir şekilde bu teknolojiyi telefon üreticilerine 2017'nin dördüncü çeyreğinde ticari örneklemeye göndermeye başlayacağını açıkça belirtmişken, Vivo'nun biraz başlangıcı olabileceği düşünülüyor. Bilindiği gibi Samsung'un, ekrana entegre parmak izi okuyucu özelliğini Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 modellerinde yer vereceği söylenmişti ancak Samsung, henüz bu teknolojiye hazır değil. Apple'ın da iPhone 8 ile bu özelliği sunacağı belirtiliyor ama olmayacağını söyleyen bilgiler de var.

Vivo Xplay 7'yi (X20 olarak da bilinir) gösteren bir grup görüntü bugün ortaya çıktı. Telefonun ekrandaki parmak izi okuyucu entegre özelliğini ilk sunan üretici olacağını hemen hemen doğruluyorlar. MWC Sangay'daki prototiplerden birinin bugünkü Xplay 6 modelini temel aldığından bu çok mantıklı. 

 1501743201_xplay7.jpg

İlk olarak sızdırılmış telefonla ilgili bir sunudan slaytlar yayınlandı. Her ne kadar görüntü kalitesi iyi olmasa da, telefonun "tüm ekranlı" cephesinin şu ana kadar piyasaya sürülen Galaxy Note 8 görüntülerine oldukça benzediğini açıkça görüyoruz.

Xplay 7'nin arka yüzünde ilginç bir kamera kompozisyonu ortaya çıkıyor ve Weibo'ya bu görüntüleri yükleyen kaynak, bunun üçlü kamera kurulumu olduğunu iddia ediyor. Birkaç saat sonra yayınlanan net görüntüler, bunu doğruluyor gibi görünüyor, ancak burada bir LED flaşının eksik olması ilginç. 

1501743350_xplay7-1.jpg

 Şu anda, bu cihazın tam donanım özellikleri ile ilgili bilgi yok ancak, büyük olasılıkla yüksek donanıma sahip olacak. Bu noktada başlangıç ​​ve çıkış tarihleri ​​de belirsiz ancak, muhtemelen yakın zamanda öğreneceğiz.

Sonraki sayfalarda telefona ait net görüntüleri inceleyebilirsiniz.


1501744232_vivo-xplay-7-renders.jpg
1501744273_vivo-xplay-7-renders-1.jpg
1501744290_vivo-xplay-7-renders-2.jpg