Apple Watch alternatifi 5 akıllı saat

Apple Watch akıllı saate alternatif saatleri merak ediyor musunuz?

Apple Watch alternatifi 5 akıllı saat

Telefonunuza gelen mesajı yada çağrıyı görmek için cebinizden telefonunuzu çıkarmaya gerek olmadan sadece saatinize bakarak bilgi almak istiyorsanız bu haberimiz size göre olabilir.

Apple'ın akıllı saati Apple Watch çıkalı bir yıl gibi bir süre geçti. O günden bu yana akıllı saat teknolojisi üreten şirketler ya Apple watch teknolojisine benzemeye çalıştılar ya da Apple şirketini kendi teknolojilerini çalmakla suçladılar. Ancak geçen bir yıllık süre içinde akıllı saat üreticileri Apple şirketinin aksine akıllı saat modellerinde iki yada üç üst model piyasaya sürmek zorunda kaldılar.

1424894159_01.jpg

İster fanatik bir Apple Watch hayranı olun isterseniz Apple Watch benzeri bir akıllı saat satın almak isteyen bir müşteri olun, sizin için seçtiğimiz Apple Watch’a alternatif olacak 5 akıllı saati incelemeden karar vermeyin.

Sonraki sayfalarda Apple Watch'e rakip olabilecek akıllı saatleri inceleyebilirsiniz.


LG Watch Urbane
LG’nin şık görünüşlü yeni metal akıllı saati LG Watch Urbane, MWC 2015’te görücüye çıkacak. LG Watch Urbane, gelişmiş özellikleri klasik tasarımla birleştirerek, teknolojiyi yaşam tarzı haline getiren stil sahibi kullanıcılara en ideal akıllı saati sunuyor.

LG Electronics’in ilk tamamen metal malzemeden üretilen lüks saati LG Watch Urbane, Mobile World Congress 2015’te görücüye çıkacak. LG Watch Urbane, adından da anlaşılacağı gibi sofistike ve kozmopolit kullanıcılara benzersiz bir teknoloji ve performans sunmak üzere tasarlandı. LG Watch Urbane, günlük hayatında hem stil sahibi olan hem de yüksek teknolojiyi hayatının önemli bir parçası haline getirenler için en ideal akıllı saati sunuyor.

1424894182_02.jpg

LG Watch Urbane, LG’nin Ekim 2014’te tanıttığı, ilk tam dairesel tasarımlı Plastic OLED ekrana sahip akıllı saat olan LG Watch R’nin adımlarını takip ediyor. LG Watch R, günlük hayatı ve aktif kullanıcıları düşünerek tasarlanmışken LG Watch Urbane ise daha ince profiliyle sahip olduğu resmi görüntüsü sayesinde hem kadınlar hem de erkekler için ideal bir seçim sunuyor. LG Watch Urbane, klasik saat tasarımıyla yenilikçi özellikleri birleştirerek günlük yaşama tarz ve rahatlık katıyor. Tüm bunların yanında LG Watch R’ın üstün standartlarını da bir adım öteye taşıyor.

Sony Smartwatch 3

Sony Smartwatch 3 Android Wear ile destekleniyor. Tüm gerekli bilgilere sahip akıllı Android Wear size tek bakışta kullanışlı bilgiler sunar ve sesinize yanıt verir. Hareket halinde olduğunuzda ilgi alanlarınız doğrultusunda özel bilgiler sunar. Hareket halindeyken kullanışlı bilgilerin küçük kesitlerini bir bakışta görüntüleyebilirsiniz. Bunlar uçak bilgileri, ilgi alanlarınıza yönelik ipuçları veya herhangi bir mesaj türü olabilir. Kullanıcı girişi nadiren gereklidir. Ancak Android Wear ile etkileşime girmeniz gerekirse, sesle giriş en iyi ve en kolay yöntemdir.

1424894193_03.jpg

Samsung Gear S

Salt idealist tasarım

Samsung Gear S kolunuza rahat uyması için zarif kavisli Süper AMOLED ekran tasarımına sahiptir.
Özelleştirilebilir ekran saat kadranı ve değiştirilebilir kayışlar kendi stilinizi ifade etmenizde yardımcıdır.
Önemli bilgilere ve bildirimlere kolayca erişim sağlayan güzel ve kullanımı kolay kullanıcı arayüzü ile zengin görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarın.

1424894230_04.jpg


Withings Activité Pop

Withings Activité Pop, son derece hafif bir tasarıma sahip. "Azure", "Shark Grey" ve "Sand" adında üç canlı renk seçenek ile geliyor. Akıllı saat içerisinde bir etkinlik ve uyku takip sensörüne sahip. Ayrıca cihaz, yüzme ve koşma gibi aktiviteleri de otomatik olarak ayırt etme yeteneği sunuyor. Saatin üzerindeki iki kadrandan biri saati, diğeri belirli bir aktivitenin tamamlanma yüzdesini gösteriyor.
İstediğiniz aktiviteyi akıllı telefonunuz üzerinden ayarlıyorsunuz ve seçtiğiniz aktiviteyi tamamladığınızda saat titreşerek size bilgi veriyor.

1424894240_05.jpg

Asus Zenwatch

Asus Zenwatch, 320×320 piksel çözünürlüklü 1,6 inç Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 512MB RAM, 4GB dahili depolama alanı ve Android Wear işletim sistemi gibi özellikler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Deri kayışa ve metal gövdeye sahip olan ASUS ZenWatch, ekranına iki kez dokunulduğunda kullanılabilir hale geliyor ve Android cihazlarla kolayca eşleşebiliyor.

1424894259_06.jpg