Apple Watch için watchOS 2.2 Beta 3 dağıtılmaya başlandı!

Apple güncellemeleri ile başımızı döndürüyor.

Apple Watch için watchOS 2.2 Beta 3 dağıtılmaya başlandı!

Apple 1 Nisan 1976'da kurulduğunda kendisini "bilgisayar üreticisi" olarak ticari kayda almıştı ama zaman içinde Microsoft ile yaşanan "bazı" durumlardan dolayı Apple ve Steve Jobs'ın dehası yazılım tarafında da büyük bir gelişim göstermiştir. Kendi yazılımını kendisi geliştirmeye başlayan Apple'ın yıllar içinde donanım tarafında taşeron işçiliği benimsediğine şahit olduk. Apple her daim yazılım ile öne çıkması Apple'ın ürünlerini kullananlar içinde büyük bir şans olabiliyor. Zira firma sürekli yeni güncellemeler ile kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatıyor.

Apple'ın geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu giyilebilir ilk cihazı Apple Watch tartışmalar arasında satışlarına devam ediyor. Önümüzdeki ay yapılacak Spring Forward 2016 etkinliğinde yeni nesil Apple Watch 2'nin tanıtılması beklenirken Apple, watchOS 2.2 Beta 3 güncellemesini geilştiricilerin kullanımına sundu.

Güncelleme ile birlikte Apple Watch 2'nin de bazı özelliklerinin ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde watchOS 2.2 Beta 3 güncellemesinin ayrıntılarını da sizlerle paylaşacağız...