Apple Watch'tan pil sürprizi!

Apple yine kafaları karıştırdı.

Apple Watch'tan pil sürprizi!

Apple, geçtiğimiz yıl Eylül ayında akıllı saati Apple Watch'u tanıttı ve bu tanıtım sonrası akıllı saatin yapabildikleri ile oldukça meşgul olduk. Apple Watch, Apple'ın giyilebilir ilk ürünüydü ve firma oldukça başarılı bir kullanıcı deneyimini kullanıcılarla buluşturmayı amaçlıyordu.

Eylşül ayında yapılan bu lansman açıkçası ön tanıtım gibi olmuştu. Asıl lansman ise geçtiğimiz ay yapılan "Spring Forward" etkinliğinde gerçekleşti.

Apple akıllı saati Apple Watch'u gururla suındu ve ön siparişlere açtı. 42 milyon adet Apple Watch stoğu yaptığı belirtilen Apple'ın elinde şu anda 10 bin dolara satılan Apple Watch Edition bile kalmadı ve tüm siparişler tükendi.

Şu anda en erken teslim dönemi Haziran ayı olarak görünüyor ve bu sürenin de kesinliği yok.

Apple Watch'ın en çok merak edilen yönü ise pil gücü ve şarj dayanma süresiydi. iFixit ekibinin yaptığı araştırmaya göre Apple Watch'ın içinde 205 mAh gücünde bir pil çıkıyor.

Resmin üsütne tıklayarak orijinal haline ulaşabilir ve pil gücünü daha ne görebilirsiniz.

Bu pil gücüyle Apple Watch'ın 1 günlük şarj süresi sunabileceğini söylemek ne kadar doğru olacaktır bilemiyoruz.

Daha önce test ettiğimiz ve normal kullanımda 450 mAh pil gücünde olan Gear S ortalama 1 gün pil süresi suanbilirken. yarısı kadar pil gücüyle gelen Apple Watch'ın neler vereceğini inanın çok merak ediyoruz.

Samsung 

Bu konuda yorumlarınızı bekliyoruz.