Apple'dan müthiş kampanya, eskiyi getir yeniyi götür!

Amerika'dan gelen bu haber kullanıcıları böyle sevindirdi!

Apple'dan müthiş kampanya, eskiyi getir yeniyi götür!

Dünya devi Apple, 10 Eylül'de yeni bir lansmanla tarihe geçmek için geliyor. Her yıl düzenli olarak yapılan etkinlik bu yıl biraz daha heyecanlı geçecek. iPhone 5'in S modelinin tanıtılmasının beklendiği lansmanda sadece iPhone tanıtılmayacak. iOS 7 ve geçtğimiz saatlerde internete sızan bir haber lansmana damga vuracağa benziyor.

1377676048_iphone-5-in-hand.jpg

Silikon Vadisi'nin önemli şirketlerinden Apple, takas iPhone dönemini başlatıyor. Eski iPhone sahipleri, telefonlarını Apple'a götürüp yeni iPhone dünyasına katılabilecekler. Geçtiğimiz saatlerde Techcrunch tarafından gelen habere göre Apple Store'a götürülen eski iPhone'lar Apple'ın takas kampanyası dahilinde yeni iPhone ile değiştirilecek. 

Benim iPhone'um ne kadar eder?

Kafalarda yanan soru işaretlerini şimdiden görebiliyoruz. Apple'ın her soruna uyguladığı pratik çözümleri bura da görmek mümkün. Apple Store çalışanlarının değer biçeceği telefonların ortalama fiyatları şöyle olacak. 16 GB iPhone 4 ve 4S modelleri için 120-200 dolar arası, 16 GB iPhone 5 için ise 250 dolar karşılığında hediye çeki alabilecek.