Apple'dan tüm dünyanın gözü önünde iPhone 6 aldatmacası

Apple iPhone 6'nın kusurlarını photoshop ile örtmeye çalışıyor

Apple'dan tüm dünyanın gözü önünde iPhone 6 aldatmacası

Apple geçtiğimiz hafta yeni nesil iPhoen 6 ve iPhone 6 Plus'ı bizlere tanıtmıştı. Tasarımı ile öne çıkan iPhone 6 kullanıcılar tarafından çok beğenildi ve ayakta alkışalanarak kutlandı fakat telefonu deneyimleyen kişilerin arkadaki kamera çıkıntısından kesinlikle memnun kalmadıklarını gördük. Kamera lensinin dışarıdan gelecek darbelere karşı oldukça korunmasız olduğu görüşünde birleşen editörlere bizde katıldık ve iPhone 6'nın aslında daha büyük bir iPhone 5S'ten daha ileriye gidemediğini sizlere yazımızda anlattık. 

Apple'ın sitesinde boy boy iPhone 6 fotoğrafları yer alıyor ve bu fotoğrafların birisi Apple tarafından tıraşlanmış bir şekilde bizlere sunuluyor. Oldukça eleştirlen iPhone 6'nın kamera çıkıntısının Apple'ın sitesinde "photoshop" programı kullanılarak yok edildiğini farkettiğimizde açıkçası beynimizden vurulmuşa döndük. 

İşte o müthiş fotoğraf aldatmacası;

1410954967_iphone-6-b.png1410955015_iphone-6-kamera-cikintisi.png

Gördüğünüz gibi Apple iPhone'un kamerasını sanırız bu şekilde hayal etti ama nihai üründe bu hayalini gerçekleştiremedi. Bu başarızlığı birileri görmek istememiş olmalı ki Apple böyle bir aldatmacaya başvurdu. Nokia'nın zamanında kendi kamerasıyla çektim dediği reklam filminin profesyonel kamerayla çekildiğinin anlaşılması üzerine özür dileyen şirketin CEO'sunun gösterdiği erdemi bakalım Tim Cook gösterebilecek mi?

Bu konuda siz değerli okuyucularımızın yorumlarını oldukça merak ediyoruz... Lütfen zaman ayırıp yorum yapar ve bu yazıyı sosyal ortamda paylaşırsanız seviniriz.