Apple'dan yeni (PRODUCT)RED ürünleri!

Apple, AIDS'e karşı savaş için (PRODUCT)RED kampanyasına yeni ürünleri ile katılmak için kolları sıvadı. İşte Apple'ın yeni (PRODUCT)RED ürünleri!

Apple'dan yeni (PRODUCT)RED ürünleri!

Apple, AIDS ile mücadele için (PRODUCT)RED kampanyasını destekleyen öncü firmalar arasında yer alıyor. AIDS'e karşı savaşta bugüne kadar 320 milyon dolardan fazla bağış elde edildi ve bunun 100 milyon dolardan fazlası sadece Apple tarafından toplandı. Apple'ın (PRODUCT)RED ibaresinin yer aldığı kırmızı renkli aksesuar veya ürünlerini satın aldığınız zaman, buradan elde edilen gelirin bir bölümü AIDS ile mücadelede kullanılıyor.

Apple şimdi (PRODUCT)RED ürünlerine yenilerini ekledi. Geçtiğimiz yıllarda Beats Electronics'i satın alan Apple, bu yıl (PRODUCT)RED için Beats ürünlerine odaklanıyor.

Apple Store'da 1.199,00 TL fiyat etiketine sahip olan Beats Solo3 Wireless Kulak Üstü Kulaklık ve 999 TL'ye satılan Beats Pill+ Taşınabilir Hoparlör bu yılın yeni (PRODUCT)RED ürünleri oldu.

Apple W1 çipin yer aldığı Beats Solo3 Wireless Kulak Üstü Kulaklık; 40 saate kadar pil ömrü sunuyor. Fast Fuel özelliği ile 5 dakikalık şarj ile 3 saate kadar müzik dinleme deneyimi sunan kulaklık, iPhoneApple Watch, iPad ve Mac’inize anında bağlanır ve aralarında Apple W1 çip sayesinde kolayca geçiş imkanı sunuyor.

1478764844_mp162.jpeg

12 saat pil ömrüne sahip olan Beats Pill+ modeli Stereo aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluşturup eşsiz bir müzik deneyimi vadediyor. Beats Pill+ ile ayrıca iPhone'u da şarj edebiliyorsunuz.

1478764854_ml4q2.jpeg